Олексій ДРОЦЕНКО: «У півфіналі постараємося здобути перемогу в основний час»

Олексій ДРОЦЕНКО: «У півфіналі постараємося здобути перемогу в основний час»

- Якщо результат – перемога – нас задовольнив, то командні швидкісні дії, особливо швидкий перехід з оборони в атаку, швидкість за ігрової переваги повинні бути вищими. Гра була трохи повільною. Ми можемо грати швидше, тому хотілося б, аби швидкості були вище.

- У кожному матчі ви змінюєте стартовий склад, з чим це пов'язано?

- Ми даємо всім хлопцям пограти, щоб всі були в ігровому тонусі. Ми не знаємо, яким складом почнемо наступну гру, тому грають всі. Ближче до півфіналу буде конкретика, а поки грають ті, хто краще готовий. У таких турнірах, де багато ігор за малу кількість днів, ротація неминуча.

- Міщенко продовжує радувати красивими голами...

- Сподіваємося, що він і в наступній грі заб'є. І він цього хоче, і ми. Такі голи прикрашають матчі, подобаються глядачам. Будемо сподіватися, що і в наступних матчах ми будемо забивати такі голи - неважливо, Міщенко або хтось інший.

- Ваша команда пропустила гол «у роздягальню». Що говорили в перерві, як налаштовували команду на другий тайм?

- Як я говорив, у хлопців була присутня якась сонливість, розслабленість у кінці тайму. Суперник не надто напружував нашу оборону, і наші гравці розслабилися. У перерві акцент був зроблений на тому, щоб трохи підбадьоритися, щоб швидше рухався м'яч, і щоб ми були готові не тільки самі атакувати, але і готові до атак суперника.

- Чи будете готуватися до серії пенальті перед плей-офф?

- Один день готуватися до серії пенальті – це справа слабких. Потрібно спокійно перемагати в основний час. А готуватися до пенальті – це вже психологічно себе готувати до того, що ти не переможеш в основний час. Я не прихильник цього. Ми постараємося в півфіналі здобути перемогу в основний час, постараємося показати хорошу гру і не доводити матч до 11-метрових ударів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер