Олексій ДРОЦЕНКО: «У матчі з «Шахтарем» нас влаштує лише перемога»

Олексій ДРОЦЕНКО: «У матчі з «Шахтарем» нас влаштує лише перемога»

Незважаючи на набрані три очки, наставник команди Олексій Дроценко (на фото) вважає, що його підопічні грали нижче за свої можливості.

- Це був не найкращий наш матч. «Чорноморець» добре діяв в обороні, проводив контратаки. Ми же, володіючи перевагою, так і не спромоглися забити більше одного м’яча. Не все складалося в завершальній стадії, під час організації атак. Досягли позитивного результату, але сама гра залишила не найкраще враження. Хлопці також незадоволені своїми діями на полі. Попереду в нас день відпочинку, є час зробити висновки. Чекаємо на вирішальну гру з «Шахтарем». Нас, щоб стати чемпіоном України, влаштовує в ній лмше перемога.

- Була можливість на власні очі подивитися на гру «Шахтаря»?

- Я разом із тренером Сергієм Беженаром були на обох поєдинках «Шахтаря», із «Чорноморцем» (4:0) та «Арсеналом» (3:1). Це добре укомплектована команда, збалансовані лінії. Віддає перевагу атакуючому футболу, низка гравців залучаються до збірної України відповідного віку.

- У майбутньому матчі з «Шахтарем» динамівцям не завадить фактор «чужого поля», адже гра пройде в Донецькій області, у місті Маріуполь?

- Справді, ми граємо в гостях. Але це не має нам завадити виконати поставлене завдання – стати чемпіоном України. Повболівати за хлопців до Маріуполя приїхали батьки, є підтримка збоку місцевих шанувальників футболу.

- Напередодні вирішальної зустрічі немає проблем із кадрами?

- Воротар Максим Вайло отримав ушкодження. Також у хлопців невеликі травми, але вони не мають завадити їм зіграти на повну силу.

- Уже визначилися з тактикою на майбутній матч?

- Виходимо з того, що нам потрібно перемагати, а значить – забивати м’ячі. Друге місце в чемпіонаті України «Динамо» виграло достроково, але цей результат нас не влаштовує.

- Коли востаннє команда цього року народження зустрічалася з «Шахтарем», який був результат?

- Рівно рік тому, теж у фіналі ДЮФЛ. «Динамо» тоді перемогло 2:1 та стало чемпіоном України. Хлопці сповнені бажання повторити успіх і нинішнього року.

Дитячо-юнацька футбольна ліга Україна. 3 тур

6 червня – середа

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ)

м. Маріуполь, стадіон «Західний». Початок матчу о 10.00.

Запрошуємо всіх шанувальників «біло-синіх» підтримати наших молодих футболістів у вирішальній грі ДЮФЛ!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер