Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Найчастіше, все залежить від реалізації»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Найчастіше, все залежить від реалізації»

- Олександре, вітаємо з днем ​​народження вашої дочки Олександри. Що можете сказати про «Бордо» в контексті нещодавньої поразки від «Ліона»?

- Дякую за привітання. Говорити про «Бордо» досить складно, оскільки вони вирішують свої завдання. Ми не знаємо, в якому стані суперник підійшов до цієї зустрічі. Це досить хороша команда, яка зараз знаходиться не на тому місці, на яке розраховує керівництво і вболівальники клубу. Нашим завданням є показати свою силу і вирішити результат протистояння на нашу користь.

- Оцініть шанси «Динамо» на вихід в наступний раунд і ваші шанси вийти на поле?

- Футбол - гра цікава і місцями непередбачувана. Не завжди перемагає команда, яка краще готова, або та, яка показує більш видовищну гру. Найчастіше, все вирішує реалізація моментів. У нашому протистоянні якість гри «Динамо» у матчі в Києві дозволяє з оптимізмом дивитися на підсумковий результат. Потенціал у нас є. Що стосується мене, то я знаходжуся в загальній групі, працюю нарівні з усіма. А далі вирішувати головному тренеру.

- Ваша думка, як воротаря: поява Ідейє посилить напад «Динамо»?

- Протягом усього періоду підготовки ми працювали над тим, щоб у гри «Динамо» було своє обличчя. Ми віддаємо перевагу не індивідуальним діям, а колективним. Виключати посилення з боку Ідейє ми не можемо, так само як із боку іншого гравця його амплуа. Багато що залежить від того, в якому стані Браун підійде до гри проти «Бордо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер