Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Приємно було знову переграти «Спартак»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Приємно було знову переграти «Спартак»

- Все ж таки це підготовчий турнір, але все одно всіх уболівальників вітаю з перемогою. Головним завданням було підготуватися до сезону. Приємно буде розпочати сезон із позитивних емоцій. Всі молодці, хороший турнір, перевірили себе на тлі найкращих команд СНД. «Спартак»? Знали й розбирали їхню гру. Знали, як вони організовують атаки й тому хотіли їх зловити. І це вдалося. Були ще моменти. Загалом «Динамо» зіграло організовано, але помилки теж були. Будемо виправлятися. Такі команди, як «Спартак», показують усі недоліки, і є можливість побачити як позитивні, так і негативні моменти.

Гадаю, ми непогано готові вже відсотків на 90. Що стосується пенальті, то там не було нічого, вони одночасно падали у штрафному майданчику. Штовхалися після гола? Це надлишок емоцій, ніхто не хотів програвати. Ситуація так склалася, що мене спровокували, але я стримався та сприйняв негатив на себе, щоб бійки не було на полі.

Там, на трибунах, і так було напружено, й не дай боже, щоб на полі ще була колотнеча. Особисто для мене гра зі «Спартаком» була більш принциповою, ніж із «Зенітом», оскільки я пам'ятаю Лігу чемпіонів 1994-го зі «Спартаком», матчі з Росією в 1999-му. Тому приємно було знову виграти в такого принципового суперника , – цитує голкіпера «Динамо» www.championat.com

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер