Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Об'єднаймося заради наших дітей та онуків!»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Об'єднаймося заради наших дітей та онуків!»

- Сьогодні для всіх жителів моєї Батьківщини, моєї України, настали непрості часи. Наша країна переживає глибоку політичну та економічну кризу, а також знаходитися на межі війни з нашим дружнім народом. А інформаційна війна вже йде повним ходом!

І сьогодні, як ніколи, мені хочеться, щоб усі з глибоким розумінням поставилися до питання, що нам, нам всім разом!!!, треба зробити, щоб наша країна з честю і гідністю вийшла з цієї складної ситуації.

І одним із найважливіших факторів є об'єднання. Об'єднання заради нашого майбутнього і майбутнього наших дітей та онуків!!! І Західні регіони і Східні, і Північні і Південні - це частина однієї нашої улюбленої країни!

Ми можемо говорити російською, українською мовами. Ми можемо сперечатися і розділяти свої політичні погляди, але ми не можемо заперечувати, що ми живемо всі під одним дахом такої гостинної та привітної держави під назвою УКРАЇНА.

Нас 46 млн жителів. І якщо кожен із нас, політик і бізнесмен, медичний працівник і представник шоу-бізнесу, спортсмен і простий житель, зробить свій внесок у справу об'єднання і створення сильної та процвітаючої держави, то я впевнений, що саме так і станеться. Адже лише разом ми зможемо це зробити!

Я хвилююсь за мою Україну
Я молюся за мою Україну
Я люблю мою Україну
Слава Україні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер