Олександр Шовковський: «Грати з «Металістом» нелегко, але цікаво»

Воротар Олександр ШОВКОВСЬКИЙ завдяки впевненим діям у рамці воріт посприяв нелегкій перемозі «Динамо» в Харкові. Надійну гру Олександра оцінили вболівальники, які завдяки опитуванню на офіційному клубному сайті назвали голкіпера найкращим гравцем матчу. В інтерв'ю клубному Інформвідділу Шовковський поділився своїми враженнями від проведеного поєдинку.

- Грати з «Металістом» завжди нелегко, але цікаво. Це добре організована, збалансована команда, тому сьогодні нам довелося дуже важко. Тим паче, у нашого суперника була така серйозна підтримка, що, втім, не дивно. Завжди приємно грати, коли трибуни заповнені.

Що стосується безпосередньо гри, то дуже багато сил та емоцій було витрачено в першому матчі Ліги чемпіонів. Ми розуміли, що нам у жодному випадку не можна втрачати очки. Вважаю, що ми доволі добре провели матч: зіграли достатньо грамотно як в обороні, так і в атаці, реалізували моменти, які в нас були, і не дали супернику реалізувати свої. Гра була достатньо напруженою.

- В одному з моментів Мандзюк вибив м'яча з лінії воріт. Ти передбачав, що йому потрібно бути на тому місці?

- Той м'яч я міг забирати, але оскільки бачив, що там стоїть Віталік, не став цього робити, щоб не завадити йому. Скажімо так: той епізод був під контролем.

- Вперше цього сезону «Динамо» провело не один матч за тиждень, а два. Поки що все вдається?

- Ми тільки входимо до такого графіку. Буде нелегко, але така наша робота. Ми маємо бути до цього готові.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер