Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Динамо» Київ у моєму серці назавжди!»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Динамо» Київ у моєму серці назавжди!»

В інтерв'ю журналістам, які створюють телепродукт напередодні чергового ігрового дня Ліги чемпіонів, воротар київського «Динамо» згадав, як він прийшов у світ футболу. «Я почав займатися цією грою з семи років і після великого періоду часу можу сміливо сказати, що це моя найулюбленіша справа в житті».

37-річний динамівець всю свою ігрову кар'єру присвятив рідному клубу і проводить за нього вже рекордний 20-й сезон.

Він є єдиним гравцем, який був у складі «біло-синіх», що дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів у сезоні 1998/99 і поступилися на цьому рубежі мюнхенській «Баварії». «Так, ми програли німецькому клубу. Можливо на це вплинули і мої помилки в домашній зустрічі (3:3
прим.ред.). Ну, а у повторній грі все вирішив неймовірний за виконанням гол Маріо Баслера».

Стосовно нинішніх перспектив киян в Лізі чемпіонів Олександр Шовковський вірить у те, що команда може вийти з групи. «Перед нами стоїть та ж сама мета
це вихід із групи. Для цього треба врахувати всі ті промахи, яких ми припустилися в програних матчах, і спробувати не повторити їх у вирішальних зустрічах».

На закінчення наш голкіпер ще раз підтвердив, що для нього у футболі існують тільки біло-сині клубні кольори, заявивши на всю Європу, що «Динамо» Київ у його серці назавжди!».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер