Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Упевненість приходить лише через ігри»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Упевненість приходить лише через ігри»

- Як ми і припускали, «Кривбас» виявився сильною, атлетичною командою, футболісти використовували багато довгих передач, а вся небезпека біля наших воріт виникала після стандартних положень. Одне з них і принесло очко «Кривбасу». Непогано влилися у гру молоді хлопці 1995-го року народження, вони підсилили гру. Щоправда, ще трохи губилися, не було впевненості в завершальній стадії, коли хороший момент був у Чумака, Мілютін також блискуче завершував головою, але в тому моменті врятував воротар. Трохи не вистачало кінцівки, але нічого страшного. Потрібно додати впевненості в завершальній стадії, тоді, гадаю, результат був би ще більш позитивним.

- Чия вина у пропущеному м’ячі?

- У нас є футболісти, які відповідають за гравців суперника під час стандартних положень. Ми знаємо, хто це, на жаль, помилки знову повторюються, ми в минулому році також багато пропускали зі стандартів. І цього разу один із них позбавив нас двох очок. Розберемо цей момент усередині команди.

- Хльобас уже повністю відновився після травми?

- Якщо перед грою він не сказав, що є якісь проблеми зі здоров’ям, значить, повністю.

- Судячи з того, що ви довго не змінювали дебютанта Яремчука, його гра вас повністю влаштовувала? Збоку здалося, він трохи втомився...

- Він не просив заміни, і добре виглядав, добре, зряче віддав гольову передачу, через нього будувалися атаки. Можливо, не вистачало останнього пасу, але хлопець виконував те, що він може на сьогоднішній день.

- Яка була мета виходу Болденкова?

- Ми пересунули Карпа, а на його місці мав зіграти Болденков, це було тоді, коли Яремчук трохи «наївся». На 90-й хвилині був момент, коли Каталін сам усе блискуче зробив та пробив із 16-ти метрів, але знову надійно зіграв воротар.

- Виконання штрафних ударів у відповідальні моменти ви тепер довіряєте Чумаку?

- А чому ні? У нього блискуча ліва нога. А коли ж ще доручати йому це? Коли рахунок 3:0? Упевненість приходить лише через ігри. Тут не було жодних секретів. Ми знали його сильні якості – стандартні положення, тому й довірили йому.

- Ви заздалегідь знали, що сьогодні вам ніхто не допоможе з першої команди?

- Так, адже з Києва з нами виїхало лише 14 польових гравців. У головної команди зараз дуже важкий відрізок – дуже важлива гра сьогодні, а потім у вівторок поєдинок із «Феєноордом» у Роттердамі, тому необхідна ротація складу. Хлопці, які виходять в основному складі, перш за все, мають досягати результату.

- З якої причини сьогодні не було Буяльського?

- Віталій невдало впав на тренуванні після зіткнення з воротарем. Тепер у нього проблема із ключицею. На щастя, перелому немає, але зв’язку трохи потягнув та вибув на два тижні.

- Могли б ви виокремити когось із молодих футболістів 1995 року народження?

- Добре у гру увійшов Мілютін, намагався загострювати, можливо, часом трохи перетримував м’яча, але головне, що намагався брати гру на себе. Яремчук – гравець, який думає на футбольному полі. Зрозуміло, що йому ще не вистачає фізичної маси, але те, як він думає, мені подобається, в цьому плані він досить цікавий футболіст. Йому лише потрібно трохи часу, щоб зміцніти.

Світлана Полякова з Кривого Рогу

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер