Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Із кожним матчем гра команди поліпшується»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Із кожним матчем гра команди поліпшується»

- Із кожним матчем наша гра поліпшується. Зрозуміло, що в цьому матчі умови були більше для силового футболу, а в нього нам грати ще складно. Ми знали, що суперник спрямовує багато м'ячів до штрафного майданчика, активно грає на флангах. Але хлопці виконали установку, страхували один одного, коли це потрібно було. У другому таймі ми мали дві контратаки, які потрібно було доводити до завершення. Кінцівка нервова, але всіх нас із перемогою.

- «Динамо-2» проявило характер...

- Тренеру потрібно закінчувати тренувати команду, коли в неї немає характеру. А в цих хлопців він є. Вони мають додавати з кожною грою. Якщо навіть щось не складається, то вони все одно б'ються, борються один за одного, підтримують. Це сприяє їхньому прогресу як в індивідуальному, так і в командному плані.

- Юссуф – не лише досвідчений футболіст, але й непоганий акробат?

- Так, коли з порожніх воріт так вибив м'яча... Якби хтось із хлопців так вибив, то, напевно, вже був би в лікаря. Його пластика та досвід нам допомогли.

- А що з Суаресом, який залишив поле ще до перерви?

- У моменті, коли він виходив віч-на-віч, йому просто не вистачило поля й, падаючи, він плечем вдарився у бетонну стіну. Плече на місці, але лише знімок може показати, що у нього там.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер