Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Потрібно зберегти ті емоції та віру до фіналу Кубка України»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Потрібно зберегти ті емоції та віру до фіналу Кубка України»

- З перших хвилин не всі увімкнулися, хтось вийшов за компанію в першому таймі, але це вже моя помилка, найімовірніше. Уже після пропущеного м'яча команда увімкнулася, але цього виявилося недостатньо.

- Просто є такі матчі, коли своє не забиваєш, правильно?

- Десь вдало зіграв воротар, десь майстерність підвела, десь удача. Але, як то кажуть, маємо те, що маємо. Потрібно вміти тримати удар. Потрібно зберегти ті емоції та віру, тому що у нас фінал Кубка України в середу. Ми стільки зусиль доклали, щоб зберегти інтригу в боротьбі за чемпіонство до останнього туру. Але, на жаль, сьогодні... По грі питань немає, а по результату... Це найголовніше.

- Бачили незарахований гол?

- Ще не бачив цього моменту, подивимося. Але результат ми вже не змінимо. Потрібно було все одно дотискати до кінця. Можливо, цей незарахований гол якось вплинув на хлопців, хоча намагалися завести їх. Вони вимкнулися на хвилин десять, потім додали.

- У першому таймі найгострішим у атаці в «Динамо» був Бурда...

- Команда суперника з перших хвилин сконцентровано зайшла в оборону. Намагалися розкрити більше через фланги, проте й флангові передачі не завжди доходили. Потрібно продовжувати все одно вірити в себе, нічого вже не зміниш - головний підсумок цього матчу.

- Інтрига жива?

- Умовного немає. Завтра у «Шахтаря» теж непростий матч. Ми цю інтригу сьогодні, напевно, поховали. Але все одно ми віримо, що все може бути.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер