Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нам ще бракує міці й футбольного нахабства»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Нам ще бракує міці й футбольного нахабства»

Про те, як команда боролася за заліковий бал у черговому матчі турніру проти тернопільської «Ниви», розповів старший тренер «біло-синіх» Олександр Хацкевич.

- Два різних тайми у виконанні нашої команди. «Нива» – доволі цікавий колектив. Ми десь трохи злякалися. У другому таймі почали грати вперед, з'явилася якась гострота. Ви ж самі бачите, в обороні ми діємо доволі впевнено, у суперника є якісь моменти після стандартних положень через те, що фізично ми програємо. Бракує ще міці та футбольного нахабства. Це якщо коротко стосовно гри.

- Карп діяв на позиції центрального захисника. Вимушене рішення?

- Перед початком сезону в нас було десять захисників, а напередодні цієї зустрічі залишилося лише четверо. Але він грав на цій позиції й у збірній Молдови, й у молодіжній першості в минулому сезоні. Ця позиція для нього не нова. Каталін виглядав дуже впевнено як унизу, так і на другому поверсі. Можливо, від нього бракувало першого пасу, але якщо говорити про руйнування, він зіграв надійно.

- Ваша оцінка епізоду з вилученням Алієва?

- Я йому вже все висловив із цього приводу. Він знає, які в нас штрафні санкції. Футболіст такого рівня та з таким досвідом не має поводитися подібним чином. Можливо, на першу жовту картку Олександра спровокував арбітр, адже ми володіли м'ячем та подавали кутовий. Але футболіст не мав права робити будь-якого руху до судді, тому другий «гірчичник» збоку рефері був справедливим. Алієв був неправий, а з його досвідом підводити команду та залишати її вдесятьох на останні хвилини... Це недозволено гравцю будь-якого рівня. Моя оцінка – негативна.

- Що скажете про гру Ігоря Мединського?

- Наскільки готовий, настільки він і виглядає. Звичайно ж, ми чекаємо більшого від цього футболіста. У минулому сезоні він грав на позиції нападника, але ми починаємо його перекваліфікувати. Доволі цікавий хлопець, який уміє поводитися з м'ячем. Навчаний. І найголовніше – у нього є розуміння того футболу, який ми хочемо бачити в подальшому.

- Не було в заявці команди Панфілова та Сухомлинова. Що з хлопцями?


- Сухомлинов перебуває на перегляді в «Миколаєві», а Панфілов захворів.

- «Динамо-2» заробило одне очко або втратило два?

- Для нас кожне очко важливе. У нас молода команда й кожне здобуте очко йде до скарбнички нашим хлопцям.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер