Олександр ХАЦКЕВИЧ: «На полі був безлад»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «На полі був безлад»

- Ви бачите, яке до нас ставлення на всіх рівнях. Якщо «Динамо-2 » грає на виїзді - вилучення, пенальті, все грамотно... Але все одно потрібно бути вищими за це. Хлопці навіть удесятьох не дали супернику нічого зробити з гри. Якщо такі перемоги задовольняють якісь команди, що ж... Ми же ніколи не будемо вбивати так, нахабно. Важко звичайно, але хлопці все одно молодці – що могли, те й робили. Але проти такого свавілля складно щось протиставити. Повторюся, потрібно бути вище за все це, терпіти, боротися, битися, інакше жодного зростання й перспективи не буде.

- Після вилучення вам довелося замінити одного з двох нападників на воротаря, але впродовж другого тайму ви знову випустили другого форварда замість захисника. Це пов'язано з тим, що потрібно було відіграватися?

- Хлопці вміють грати й у три захисники, для них немає в цьому нічого складного. Такі тактичні перестановки ми припускали. Звичайно, коли програємо 0:1, потрібно підсилювати атаку. Були непогані моменти, особливо після стандартів, зокрема, Олексій Савченко міг забити, якби він поцілив у рамку воріт. Але це питання виконавської майстерності.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер