Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Іноді одного м'яча достатньо»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Іноді одного м'яча достатньо»

- Сьогодні на полі був силовий футбол, багато боротьби, багато зіткнень. Не вистачало емоцій трибун. Важко грати, коли чутно лише тренерів, футболістів та свистки судді. Старт чемпіонату дається важко, в минулому році ми теж важко починали, коли грали з «Чорноморцем». Головне, що сьогодні ми взяли три очки. Завтра я прокинуся й буду щасливішим, ніж сьогодні.

- Прокоментуйте гру в другому таймі. «Динамо» не завдало жодного удару в площину та лише три удари по воротах...

- Рахунок на табло. Іноді одного м'яча достатньо. Надійно зіграли в обороні. Так, в атаці виглядали, можливо, не так яскраво, але на те є причини. На сьогоднішній день видно було, що і Циганков, і Вербич доволі «важкі». Не вистачало завершального удару та останнього пасу. Але гру ми забудемо, а результат залишиться.

- У якому стані Гармаш? Сідклей ще набирає форму?

- У Гармаша було доволі глибоке розсічення, йому наклали два шви. Але від завтрашнього дня він буде готуватися до наступної гри. Що стосується Сідклея... Якби гра складалася по-іншому, він би отримав ігровий час. Лише через ігри він зможе набирати форму. Зараз у нас практично немає часу для тренувального процесу. Завтра Сідклей буде працювати з дублем та поїде до Львова. Через матчі за молодіжну команду буде набирати форму. У наступній грі він також потрапить до заявки.

- На скільки відсотків готова команда до тих завдань, які ви перед нею ставите?

- Якщо взяти гру з «Шахтарем», вона була набагато інтенсивнішою. Команда пробігла однакову кількість кілометрів. А на скільки готова... Ми важко втягуємося в сезон. За рахунок цих ігор ми маємо знайти ігровий тонус. На сьогоднішній момент відсотків на 75-80%.

- «Славія» на цю гру прислала трьох скаутів. А ви плануєте когось відправити у розвідку?

- 28-го числа на матч «Славії» в чемпіонаті теж полетять наші люди. Тож ми вже почали збирати інформацію.

- Чому «Динамо» грає у Львові лише через два дні, а не в неділю?

- На визначення дати матчу зараз дуже сильно впливає канал «Футбол». З ініціативи транслятора ми граємо не в неділю, а в суботу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер