Олександр ІЩЕНКО: «У нас завжди завдання стоїть одне – посісти перше місце»

Олександр ІЩЕНКО: «У нас завжди завдання стоїть одне – посісти перше місце»

Нагадаємо, «Динамо» U-14 (ст. тренер Юрій Лень) виграло Riga Cup, а динамівці U-15 (ст. тренер Валерій Кінашенко) привезли із Санкт-Петербурга Зимовий Кубок.

- Ми вже давно не вигравали турніри такого рівня. І цими перемогами ми перш за все повертаємо імідж київського «Динамо» як топ-клубу, який ставить перед собою найвищі завдання і досягає їх. Тому приємно, що і команда U-10 Валерія Краснощока виграла турнір у Москві, трохи не вистачило для перемоги команді U-12 Віктора Кащея
вона поступилася лише у фіналі. Зате зараз командам Кінашенка та Леня вдалося виграти два престижних змагання. Все це ланки одного ланцюжка, які свідчать про якісне поліпшення, рух уперед. У свою чергу, від цього буде тільки рости імідж київського «Динамо» та динамівської школи.

- Отже, перед динамівськими командами, які беруть участь у таких турнірах, ставиться завдання перемагати в них?

- Авжеж! У нас завжди завдання стоїть одне
зайняти перше місце. Ми невдало зіграли у фіналі першості України, де посіли три других місця та одне третє. Такі результати було визнано незадовільними, і ми хочемо виправити цю ситуацію.

- Які ще великі турніри чекають на динамівців найближчим часом?

- Наша команда з хлопців 1997 р.н. також їде до Латвії на турнір Riga Cup. Слід зазначити, що Рига проводить дуже потужний турнір, і ми із задоволенням візьмемо в ньому участь. Також від московського «Спартака» нам надійшло запрошення взяти участь у турнірі Черенкова, який відбудеться у квітні. У цьому топ-турнірі візьмуть участь «Барселона», «Бенфіка», «Тоттенхем», «Селтік». Це приємний момент, так як нас давно вже не запрошували на турніри такого рівня. Київське «Динамо» там представлятиме команда гравців 1996 р.н. Постараємося виступити гідно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер