Олександр Алієв: «Потрібно брати дев'ять очок»

Олександр Алієв: «Потрібно брати дев'ять очок»

Поява Олександра Алієва в основному складі «Динамо» уже ні для кого не є несподіванкою. Олександр вміло асистує партнерам і сам точно стріляє по воротах суперника. От і воротар луганської «Зорі» не пішов з футбольного поля без «подарунка» від атакуючого півзахисника «Динамо».

- Перемога над «Зорею» далась досить легко. Як оціниш події на полі?

- Головне для нас у решти матчах – грати на перемогу. Так, ми виграли з великим рахунком, але при цьому не реалізували дуже багато моментів.

- Гості тримались досить довго – перший м’яч влетів у їх ворота лише на 30-й хвилині…

- Ми хотіли забити швидкий гол, і, можливо, у зв’язку з цим була певна нервозність у наших діях на завершальній стадії. З часом ми заспокоїлись і забили перший матч. У другому таймі, ведучи в рахунку, ми спокійно вели гру, але при цьому продовжували створювати і благополучно упускати моменти біля чужих воріт.

- Із кожним матчем відчувається велика впевненість у твоїх діях. Що говорить про твою гру Юрій Павлович?

- Про такі речі потрібно запитувати безпосередньо в головного тренера. Якщо він мені довіряє, то потрібно виходити наполе і показувати свою гру, а також приносити користь команді.

- У тебе добре налагоджено взаєморозуміння з Артемом Мілевським. Не думаєш, що з твоєю появою в основному складі результативність Артема також підвищитьс?

- Звичайно, ми давно хотіли грати в основному складі «Динамо». Ми знайомі не перший рік, і, можна сказати, розуміємо один одного з півслова. Звідси і хороше взаєморозуміння.

- Донецький «Шахтар» стає все ближче до чемпіонського титулу. Як гадаєш, зможуть вони зберегти дистанцію в одне очко від «Динамо» до кінця чемпіонату?

- Не знаю, як на рахунок «Шахтаря», але нам в останніх трьох іграх потрібно набрати дев’ять очок. У «Шахтаря» свої проблеми, які їм і вирішувати.

- За кілька турів до завершення турніру дублерів «Динамо» стало недосяжним для суперників. Як гадаєш, результат закономірний?


- Звісно, закономірний. Нашому резерву немає рівних, що й було доведено в турнірі дублюючих команд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер