Олександр АЛІЄВ: «Хоч грати в «Динамо», оскільки це мій рідний клуб»

Олександр АЛІЄВ: «Хоч грати в «Динамо», оскільки це мій рідний клуб»

Не хотів іти з «Динамо»

Початок футбольного року був для Олександра часом приємних відкриттів. В останній день січня 2012-го він взяв участь у презентації створеного новою командою офіційного клубного сайту, зізнавшись, що він не байдужий до роботи журналістів, які висвітлюють життя найтитулованішого клубу країни.

Через місяць Саша проявив себе у всій красі, забивши чудовий, і, що найголовніше для команди, переможний м'яч на НСК «Олімпійський», який зажив новим життям для шанувальників «біло-синіх»

Після цього почався весняний відрізок сезону 2011-12 і матч в Донецьку, в якому було те, що було...

Після цього раптово було відрядження на півроку до Дніпропетровська.

- Я взагалі не хотів іти з «Динамо». Якщо я не потрібен був Юрію Сьоміну, то, звісно, потрібно було знайти команду, де б я грав. А виступати за «Динамо-2» у 1-й лізі, я вважаю, було б неправильним рішенням. Коли йдеш в оренду, то, звичайно ж, багато що переосмислюєш...

«Дніпро» - клуб з хорошим колективом і чудовим тренером. Команда довго не брала участі в груповому турнірі Ліги Європи, але, потрапивши туди, не просто вдало виступила, а посіла перше місце в квартеті з дуже серйозними суперниками. До того ж у чемпіонаті України «Дніпро» займає друге місце. Я давно не пам'ятаю, щоб дніпропетровський клуб так виступав. Від усього перебування в Дніпропетровську у мене залишилися дуже позитивні емоції.

Повернення додому

У перший тиждень грудня 2012-го у Алієва відбулася зустріч, котра стала для Олександра містком, який привів його до рідного дому.

«З Ігорем Михайловичем у мене завжди залишалися чудові стосунки, навіть коли влітку я йшов в оренду. Ми регулярно підтримували зв’язок, спілкувалися. У п'ятницю, 7 грудня, у мене також відбулася зустріч з Олегом Володимировичем, яку організував саме президент клубу. Ми поспілкувалися з головним тренером і про все домовилися.

Я в «Динамо» провів багато часу. У мене з клубом ще рік контракту. Я хочу грати саме тут, оскільки «Динамо» для мене - рідний клуб».

Нові горизонти

Повернувшись до Києва, Алієв чітко усвідомлює, що попереду у нього нелегкий шлях повернення до основного складу команди, збираної по дещицях новим головним тренером Олегом Блохіним.

«Олег Володимирович Блохін багато років свого життя віддав саме «Динамо». У якості футболіста досяг з командою величезних успіхів. Бажаю, щоб у своїй тренерській кар'єрі він досяг таких же результатів. Я його чудово знаю по роботі в збірній України. Він дуже вимогливий, жорсткий фахівець. У нас із ним склалися чудові робочі стосунки».

Важливо, що Олександр вже зараз, припускаючи серйозні випробування навесні 2013-го, налаштований на повернення переможної динамівської гри, усвідомлюючи завдання, які стоять перед клубом у другій частині сезону 2012-13.

«У кожного клубу бувають складні моменти. Десь - спад, десь ще щось... Думаю, була якийсь криза в ігровому плані. Можливо, невдачі «Динамо» пов'язані і з минулим тренером Юрієм Сьоміним. Сподіваюся, що тепер все це відійде на другий план і після зборів ми будемо демонструвати зовсім інші результати як на внутрішній, так і на європейській арені».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер