Александар ПАНТИЧ отримав привітання з Днем народження від юних уболівальників

Александар ПАНТИЧ отримав привітання з Днем народження від юних уболівальників

Діти донеччанина Ярослава Годецького - 8-річний Олег та 12-річний Ян - давно захоплюються футболом, уболівають за київське «Динамо» й самі займаються спортом номер один у команді «Динамо» (Відрадний). Після домашнього матчу з «Олімпіком» наш гравець подарував Олегу свою футболку з автографом, а у вівторок, 11 квітня, хлопці прийшли привітати улюбленого гравця з Днем народження - Пантичу виповнилося 25 років.

- Старший син Ян навіть грає під номером Пантича у своїй команді «Динамо» Відрадний (№4), а молодший Олег, діє на його позиції – центрального захисника, – розповів батько хлопців Ярослав. – Ми самі з Донецька, й коли почалася війна, зібрали всі речі та переїхали до Києва. Оскільки сини захоплювалися футболом, відвів їх до секції. Інтерес до футболу на полі поширився й на комп'ютерну гру ФІФА. Там вони знайшли Пантича, який у той час грав за «Вільярреал», і почали ним цікавитися, стежити за його футбольною кар'єрою в житті. Уявіть, якими були їхні здивування та радість, коли він опинився в «Динамо». З того часу Олег марив бажанням зустрітися з кумиром. Ми довго шукали можливість для цього, й знайшли. Це вдалося зробити після попереднього домашнього матчу киян із донецьким «Олімпіком». Син намалював плакат із привітанням, побажанням успіху та розмістив фото гравця, ми спустилися на парковку, син показав його Александару, а той у відповідь подарував йому свою футболку. Ми знаємо, що у нього сьогодні День народження, й вирішили його привітати.

Олег та Ян подарували динамівцю шарф, кепку та інші сувеніри з емблемою збірної України. Футболіст із неприхованим задоволенням та посмішкою на обличчі подякував за подарунки, сфотографувався зі своїми шанувальниками та трохи поспілкувався з ними англійською. Усі отримали масу позитивних емоцій від зустрічі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер