Александар Драгович: «Златан справжній мужик...»

Александар Драгович: «Златан справжній мужик...»

- Ви помінялися футболками зі Златаном Ібрагимовичем. Що ви з нею будете робити?

- Я поки ще нічого не зробив, але точно поставлю її в рамку та повішу на стіну. Ібра завжди був моїм кумиром. Вважаю, що він перебуває на одному рівні з Роналду та Мессі. Дуже пишаюся, що обмінявся з ним футболками. Він справжній мужик, було класно грати проти нього.

- Ви вже не вперше протистояли йому. Було важко?

- Звичайно, Златан — особливий футболіст. Проти нього особливо важко грати, коли він із м'ячем або в боротьбі на «другому поверсі». Просто так його не переграєш. Той факт, що він забив 50 м'ячів у складі збірної Швеції, яка не є топ-командою, говорить багато про що.

- Як вам вдалося стримати його?

- Це не лише моя заслуга. Вважаю, що гра в обороні всієї команди була дуже хорошою. У нас дуже сильний колектив, але я би хотів виокремити одного гравця.

- Кого?

- Юліана Баумгартлінгера! Ви тільки подумайте, скільки роботи він виконав. Він часто підключався до атаки, допомагав центральним захисникам та постійно просив віддати йому пас.

- Як ви боролися проти Ібрагимовича «на другому поверсі»? Златан вищий за вас на 9 сантиметрів...

- Не думаю, що це серйозна проблема. Я вистрибував із повною рішучістю вийти з боротьби переможцем. Я не боявся Златана, та й ніхто не повинен — він просто людина.

- Ваш партнер по захисту Мартин Хінтереггер теж добре зіграв проти нього...

- Не дивно. У команді ми його називаємо «мисливець». Він поводиться тихо та спокійно, а потім вражає ціль. Особливо відзначу його гру в другому таймі. Вважаю, що ми добре доповнюємо один одного.

- Що ви відчуваєте після нічиєї?

- Вважаю, що нічия — не найкращий привід для радості.

- Хто побореться за перше місце у групі?

- Росія, Швеція, Чорногорія та наша команда приблизно рівні за силою. У такій ситуації можливо все. Подивимося, що з цього буде.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер