Алекс ДРАГОВИЧ нагородив переможницю конкурсу на клубному Facebook!

Алекс ДРАГОВИЧ нагородив переможницю конкурсу на клубному Facebook!

На офіційній сторінці київського «Динамо» у соціальній мережі Facebook було оголошено конкурс «Постав питання Александару Драговичу».

Цей конкурс викликав великий інтерес серед динамівських уболівальників, питань надійшло дуже багато. З-поміж них було обрано 29 найцікавіших. Після цього за допомогою генератора випадкових чисел random.org було визначено переможця, яким стала Вероніка ПЕТРАКОВА.

Вероніка мешкає у Києві і є палкою прихильницею київського «Динамо». Разом із чоловіком вона постійно відвідує домашні поєдинки нашої команди, але також їздить і на гостьові ігри. Найбільше приємних вражень у неї залишив нещодавній виїзд «біло-синіх» до Львова.

Першим Вероніку привітав генеральний директор ФК «Динамо» Київ Резо Чохонелідзе.

Від імені клубу він поздоровив переможницю та закликав її брати участь у подібних конкурсах й надалі.

І звісно ж, Вероніка зустрілася з Алексом Драговичем та отримала з його рук іменну футболку з номером та прізвищем на спині, яку надав shop-fcdk.com. На цій футболці Алекс поставив свій автограф та подякував за підтримку.

Дякуємо всім, хто взяв участь у цьому конкурсі й бажаємо успіхів у наступних цікавих конкурсах, які регулярно проводяться на офіційній клубній сторінці у Facebook!

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер