Ахмед АЛІБЕКОВ: «Важливо починати з перемоги»

Ахмед АЛІБЕКОВ: «Важливо починати з перемоги»

- Із «Ворсклою» завжди непросто грати. Вони грають від оборони, намагаються не давати своїм опонентам спокійно приймати рішення, відходять на свою половину та не дозволяють розігрувати м'яч.

- З якою установкою ти виходив на заміну?

- Тренер сказав мені вийти, налагодити гру в центрі поля, не поспішати, спокійно починати атаки, допомагати захисникам та забити гол, адже рахунок був нічийним. Нам обов'язково потрібно було виграти сьогодні, оскільки це стартова гра, а важливо починати з перемоги.

- За рахунок чого вам вдалося зробити рахунок на свою користь?

- Ми добре контролювали м'яч на чужій половині поля, переводили м'яча з флангу на фланг. Не поспішаючи почали атаку та завершили її голом. Ми контролювали всю гру, у нас було багато моментів, а у суперників навіть не було особливо небезпечних моментів. Нам казали, що вони добре діють під час стандартів, що не можна порушувати правила біля свого штрафного майданчика. Але ми зробили певні помилки. На останніх хвилинах ми намагалися розігрувати м'яч через захисників, можливо, пішла не така хороша довжина, програли підбір, і їхній гравець завдав хорошого удару. У цьому епізоді була й моя помилка.

- Що скажеш про новачків із Академії?

- Усі хлопці 99-го року добре влилися в колектив. Усі виконують тренерську установку, грають добре.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер