Ахмед АЛІБЕКОВ: «Між «Динамо» і «Шахтарем» завжди є боротьба і напруга»

Ахмед АЛІБЕКОВ: «Між «Динамо» і «Шахтарем» завжди є боротьба і напруга»

- Між «Динамо» і «Шахтарем» завжди принципові ігри, є боротьба і напруга. Є моменти, коли починаємо один одному щось розповідати і сперечатися. З «Шахтарем» це звична справа. У першому таймі ми виглядали не так переконливо, як хотілося б. Суперник більше контролював м'яч у центрі поля. У перерві поговорили в роздягальні. Нам потрібно було вигравати, щоб не втрачати очки і якомога раніше стати чемпіонами. Налагодили гру, виграли і взяли три очки.

- На початку зустрічі у тебе був перший гольовий момент...

- Булеца добре подав, я побіг на ближню штангу. Не знаю, як воротар дістав м'яч. Він зіграв без всяких питань.

- Наскільки справедливою була жовта картка Русину за симуляцію?

- Не можу сказати, мені було погано видно. Потрібно подивитися повтор. Русин прокинув м'яч, а чіпав його воротар чи ні - не бачив. Якщо Назарій сказав, що його зачепили, значить, суддя помилився. Потрібно було призначати пенальті і показувати воротареві жовту картку.

- Ти кілька разів не погоджувався з рішеннями арбітра. На правах капітана хотів отримати пояснення?

- У деяких моментах судді взагалі не дають боротися, постійно свистять і навпаки. Якось незрозуміло. В одну сторону судить по-одному, в іншу - по-іншому. У деяких моментах не розібрався.

- Прокоментуй голи «Динамо».

- Вся команда добре зіграла. Після пропущеного м'яча зібралися, не опустили руки, дограли до кінця і забили два м'ячі. Емоції позитивні. Можу тільки похвалити команду.

- Якою була реакція на гол Владислава Супряги?

- Коли ми програвали 0:1 і зрівняли рахунок, то була впевненість, що заб'ємо навіть більше одного м'яча.

- Що поміняли після першого тайму?

- Поговорили між собою. Перший тайм не влаштовував не тільки тренерів, але і нас самих. Налаштувалися на перемогу. Погано, що пропустили, трохи не розібравшись в обороні. Добре, що забили двічі. Будемо працювати над помилками. Не можна грати так, як в першому таймі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер