Академічні групи ДЮФШ «Динамо» відточують навички в режимі онлайн

Академічні групи ДЮФШ «Динамо» відточують навички в режимі онлайн

Детальніше про те, як ведеться навчання, розповіли тренери академічних груп U17 і U15.

Сергій Беженар (тренер U17):

- Ми продовжуємо роботу в режимі онлайн, як і всі інші групи, футболісти проводять індивідуальні тренування, згідно із заздалегідь складеною програмою, яка розрахована до 24-го квітня. А потім будемо діяти відповідно до нової інформації про карантин. Також із хлопцями проводить роботу тренер із фізпідготовки. На щастя, усі наші хлопці здорові, у загальній групі з ними постійно на зв'язку лікар, ми, тренери, також зідзвонюємося, тож у нас є вся інформація про підопічних.

Звичайно, усі вже дуже скучили за повноцінними тренуваннями і постійно запитують, коли вже можна вийти на поле і грати у футбол. Але поки що лише зв'язуються з нами безпосередньо по телефону або в месенджері, використовують програму zoom із тренером із фізпідготовки або надсилають відео, як виконують вправи.

Коли тренування для команди U14 проводив Костя Вівчаренко, деякі наші хлопці також підключалися і брали участь. Ще вони і самі намагаються щось придумати, зокрема Антон Боль придумав нові способи набивати м'яч. Звичайно, самому тренуватися з м'ячем, жонглювати, обводити фішки - не те задоволення. У кого є брати чи сестри, задіють їх, щоб потренуватися обігравати сам на сам. У цій ситуації головне - бути здоровими, а коли карантин закінчиться, упевнений, вони так побіжать, що не зупиниш (посміхається).

Оскільки у нас випускний клас, і хлопцям потрібно готуватися до здачі ЗНО, вони посилено займаються й у школі, також дистанційно. Зв'язуються з учителями і освоюють програму, поєднуючи навчання з тренуваннями.

Євген Ястребінський (тренер U15):

-Як і інші групи нашої школи, ми займаємося в онлайн режимі, нічого особливого не відбувається. Також хлопці виконують вправи, які пропонує тренер із фізпідготовки. Заздалегідь складена програма виконується щодня згідно наміченого плану. Хлопці можуть надсилати відео, як вони займаються. Також даємо їм тести, вони прекрасно знають, у чому вони полягають, тому записують відео і надсилають у загальну групу, а ми дивимося, як вони їх виконують.

Спілкування з дітьми відбувається регулярно, тож у ситуації, що склалася намагаємося робити максимум. Якщо якісь зміни і будуть, то вже після 24-го квітня, коли стане відомо про продовження карантину або послаблення його правил.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер