Академічні групи «Динамо» готуються до поновлення чемпіонату України

Академічні групи «Динамо» готуються до поновлення чемпіонату України

До цього чотири академічні команди будуть працювати за своїм графіком, який трохи відрізняється у різних вікових груп.

Так, дев'ять гравців «Динамо» U-17 (футболісти 2000 року народження) з 4 до 10 березня поїхали у складі збірної України на навчально-тренувальний збір до Хорватії. А з 16 до 29 березня ті, хто проявить себе з найкращого боку, вирушать на еліт-раунд чемпіонату Європи до Австрії. Інші хлопці будуть працювати за раніше спланованим графіком спільно з групою 2001 року народження - дві старші вікові групи об'єднаються.

У стандартному режимі готуються молодші динамівці U-14. Команда Віталія Косовського тренується чотири рази на тиждень, а по суботах проводить товариські гри. Середа та неділя у хлопців - вихідні дні. У складі працюють 20 польових футболістів та три воротарі, іноді є відсутні через хвороби або травми. Також приєднуються 3-4 гравці 2002 року народження, які мало задіяні в Зимовому Кубку ДЮФЛ. Загалом, спрямованість тренувань та програма підготовки у 14-річних динамівців схожа з іншими академічними групами.

Перший офіційний поєдинок у другій частині сезону команда гравців 2003 року народження проведе 5 квітня вдома проти харківського «УФК-Олімпік».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер