»Аякс» – «Динамо»: арбітри з Іспанії

»Аякс» – «Динамо»: арбітри з Іспанії

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок-відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА між «Аяксом» (Амстердам, Голландія) та «Динамо» (Київ, Україна).

У середу на поле стадіону «Амстердам Арена» команди виведе арбітр з Іспанії Альберто Ундіано Мальєнко (Alberto Undiano Mallenco). Іспанець народився 8 жовтня 1973 року в Памплоні, зараз мешкає у провінції Наварра. Арбітр ФІФА з 2004 року, працював на нещодавньому чемпіонаті світу в ПАР. В активі Ундіано Мальєнко 11 матчів у рамках Ліги чемпіонів, а загалом під егідою УЄФА сеньйор Альберто провів 45 поєдинків.

«Динамо» в рамках єврокубків з іспанським арбітром не перетиналося. Сам Мальєнко лише одного разу обслуговував поєдинок за участю української команди – три роки тому донецький «Шахтар» на домашньому стадіоні обіграв шотландський «Селтик» (2:0).

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Фермін Мартинес Ібаньєс (Fermin Martinez Ibanez) і Хуан Карлос Юсте Хіменес (Juan Carlos Yuste Jiménez). За порядком у штрафному майданчику стежитимуть Карлос Клос Гомес (Carlos Clos Gómez) і Фернандо Тейшейра Вітьєнес (Fernando Teixeira Vitienes). Функції резервного арбітра покладені на Хосе Луїса Парадаса Ромеро (José Luis Paradas Romero).

За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА Томас Партль (Thomas Partl) з Австрії, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА словенець Мілован Ніколич (Milovan Nikolic).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер