Останній день акції «Проведи день із командою!»

Останній день акції «Проведи день із командою!»

«Проведи день із командою!» – спільна ініціатива компанії adidas та ФК «Динамо Київ», яка надає унікальну можливість футбольним фанатам провести цілий тренувальний день із улюбленою командою.

П'ять щасливчиків отримають шанс побувати в самому епіцентрі футбольного клубу – на тренувальній базі команди. Як починається день футболістів? Як проходять тренування? Перед якими труднощами можуть постати гравці та багато інших цікавих фактів, які зможуть дізнатися учасники акції «Проведи день із командою!». Цього дня фанати стануть справжніми членами футбольного клубу: візьмуть участь у тренуванні, особисто поспілкуються з кумирами та відчують на собі всі радощі та труднощі життя гравців.

Як стати одним зі щасливчиків?

Серед усіх, хто придбає товар із символікою ФК «Динамо Київ» в одному з фірмових магазинів adidas або ФК «Динамо Київ», який бере участь в акції, в період з 03.10.13 до 31.10.13, методом жеребкування буде відібрано 5 осіб, яким пощастить провести день із улюбленою командою.

Ще 11 учасників стануть власниками пам'ятних подарунків від adidas та ФК «Динамо Київ».

Детальні умови акції у фірмових магазинах adidas та ФК «Динамо Київ».

Море позитивних емоцій, драйву та футбольної енергії – не втрать шанс стати частиною команди та провести цілий день у серці футбольного життя країни!

Про повні умови акції можна дізнатися в групі «ВКонтакте», або в магазинах adidas.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер