U14. Abano Football Trophy. “Динамо” - “Наполі” - 1:1 (фото, відео, турнірна таблиця)

U14. Abano Football Trophy. “Динамо” - “Наполі” - 1:1 (фото, відео, турнірна таблиця)

Старший тренер “Динамо” U14 Олексій Дроценко знову вдався до ротації стартового складу. У порівнянні з ранковою грою проти “Ювентуса” у стартовій одинадцятці відбулося одразу вісім замін. Відповідно другий матч поспіль у старті розпочали лише троє - Балаба, Сизонюк та Михайлів.

У першій половині зустрічі команди грали на зустрічних курсах, відповідаючи атакою на атаку. Наприкінці тайму черговий швидкий випад динамівців призвів до пенальті у ворота “Наполі”. Швидкісний прорив Гаджимурадова лівим флангом захисник неаполітанців зупинив лише з порушенням правил на межі штрафного майданчика. Пенальті взявся виконувати капітан команди Назар Балаба і зробив це бездоганно, відправивши м’яч у нижній кут воріт.

Після перерви підопічні Олексія Дроценка уникли очікуваного тиску на свої ворота з боку італійського клубу, який, вочевидь, результат не влаштовував. Динамівці вдало відвели гру від своїх воріт. Більше того, наша команда мала дуже хороші моменти аби забити вдруге. Усе, на що сподівалися неаполітанці наприкінці гри - це навіси зі стандартів.

Однак за кілька хвилин до фінального свистка все перевернулося з ніг на голову коли шалений удар у падінні через себе вдався Солмонте, чим змусив шаленіти місцеву публіку на трибунах.

Втім, навіть у час, що залишився, динамівці мали шанс вирвати перемогу. На четвертій компенсованій хвилині прорив Цілика до воріт зупинили не за правилами, і арбітр вдруге за матч призначив пенальті у ворота “Наполі”. До м’яча знову підійшов капітан команди Назар Балаба, проте цього разу він програв свою дуель голкіперу. 

На куражі та емоціях неаполітанці ледь не забили другий м’яч - удар з кількох метрів відбив Косач. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию, якій зраділи італійці, і яка засмутила нашу команду.

Abano Football Trophy. Група А.

“Динамо” (Київ, Україна) - “Наполі” (Неаполь, Італія) - 1:1 (1:0)

Стартовий склад "Динамо": 12.Косач - 20.Гусєв, 3.Балаба, 18.Сизонюк, 14.Білоконь - 26.Михайлів, 21.Педченко, 8.Микитюк - 15.Григораш, 11.Грохольський - 4.Гаджимурадов

Запасні: 23.Гринчук, 6.Жовтенко, 22.Прокопенко, 99.Гунявой, 19.Мітько, 9.Могилевець, 10.Зоренко, 17.Цілик, 2.Дзень.

Голи: 1:0 Балаба (27 хв, з пенальті), 1:1 Солмонте (58 хв)

Нереалізований пенальті: Балаба (60+4 хв)

Перемога гарантувала би нашій команді вихід до чвертьфіналу, оскільки  у паралельному матчі «Ювентус» не обіграв «Аугсбург». Однак тепер біло-сині посядуть друге місце в групі лише у випадку перемоги «Ювентуса» над «Наполі» у заключному турі. 

Нагадаємо, перші дві команди кожної з чотирьох груп виходять до чвертьфіналу. Треті та четверті команди гратимуть за підсумкові 9-12 та 13-16 місця відповідно.

Група А. Турнірне становище

“Наполі” - 4 очки (2 матчі), голи - 2:1

“Ювентус” - 4 очки (2 матчі), голи 1:0

“Динамо” - 4 очки (3 матчі), голи 3:3

“Аугсбург” - 1 очко (3 матчі), голи - 1:3

У разі рівності очок враховуються у першу чергу очні зустрічі всіх команд, які мають рівну кількість очок (очки, далі різниця м’ячів, далі кількість забитих м’ячів), потім - різниця м’ячів у всіх матчах, далі - кількість забитих голів у всіх матчах, у разі рівності всіх показників - жереб.

Календар матчів групи А

“Динамо” - “Аугсбург” - 2:1

“Динамо” - “Ювентус” - 0:1

“Наполі” - “Аугсбург” - 1:0

“Ювентус” - “Аугсбург” - 0:0

“Динамо” - “Наполі” - 1:1

“Наполі” - “Ювентус” - п’ятниця, 21:45

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер