7-й тур Студентської ліги «Динамо»: останні матчі перед зимовою перервою

7-й тур Студентської ліги «Динамо»: останні матчі перед зимовою перервою

Не стали винятком і учасники Студентської ліги ФК «Динамо», які минулої суботи, 7 грудня, на баз ДЮФШ ім. В.Лобановського зіграли матчі заключного в нинішньому році туру змагань.

Пропонуємо до вашої уваги їхні результати:

КНЕУ – КНУ ім. Т. Шевченко  3:1

КНЕУ: Пісоцький, Швець, Мамайсур, Кукса, Левченко, Романюк, Зозуля, Дзидзигурі, Ульянов, Момотенко, Шаманов, Кисіль, Цивіна, Старіков.

КНУ ім. Т. Шевченко: Гобелецький, Гондзюк, Кузьменко, Гурбангельдиєв, Джух, Андрейчиков, Тутберідзе, Муляр, Васютін, Нога, Хмара.

Голи: Швець (36), Кукса (7), Левченко (39)  Гурбангельдиєв (35)

НПУ ім. М.Драгоманова – НАВС 0:7

НПУ ім. М.Драгоманова: Рижук, Мойсеєнко, Лукашук, Юрченко, Статкевич, Концеба, Концеба, Воєвода, Фіщенко, Чорний, Кордюк, Котенко, Аландарьов, Гутник.

НАВС: Овчаренко, Мельник, Колесник, Преварський, Лавренюк, Добош, Байцим, Кедик, Грама, Сторожук, Віксич, Гноєвський, Бондаренко, Вовк.

Голи: Лавренюк (2, 8, 18, 22), Кедик (8, 25), Віксич (45).

КУ ім. Б.Гринченко – КНУТД  5:1

КУ ім. Б.Гринченко: Купуста, Павлушко, Пернацький, Миколаюк, Лізунов, Камінський, Топчій, Піскун, Мітленко, Шаравара, Омокуа.

КНУТД: Триус, Зінченко, Логойда, Виноградов, Федоренко, Лебединський, Мандровський, Стовбука, Пугач, Кривошеєнко, Лисюк, Шевченко.

Голи: Пернацький (10), Миколаюк (3), Камінський (15, 19), Шаравара (37)  Мандровський (34).

КІСІ – НУБІП  7:1

КІСІ: Шульга, Лілявський, Артюх, Бородаєнко, Костюк, Морозов, Олійник, Поліжай, Селівоненко, Холодилін, Штакол, Корж, Побережний, Ішутко.

НУБІП: Беззубий, Єльзятиєв, Галімон, Скибенко, Касян, Малюга, Статник, Кузьмич

Голи: Артюх (49), Бородаєнко (17, 22), Костюк (3), Олійник (52), Селівоненко (46), Ішутко (20)  Статник (12).

НТУУ «КПІ»  КДАВТ 3:0 (тех. поразка).

Євген Наумець, тренер команди Київського національного університету будівництва та архітектури, старший викладач кафедри фізичного виховання:

- Ми граємо у Студентській лізі «Динамо» від дня її утворення, тобто, вже третій рік, із самого першого розіграшу. Результати поки не найкращі, але цілі перед собою ставимо максимальні. Наша команда бере участь у всіх студентських змаганнях, які проводяться в Києві Асоціацією студентів. Цього року там грає 14 команд, а до цього їх було лише десять.

Як організовували хлопців? Наш девіз: «Ми за будь-яку активність, окрім голодування!» (Сміється). Звичайно, футболісти взялися з ентузіазмом, адже ми граємо, насамперед, для задоволення, а завдання ставимо по ходу. У нашому ВУЗі змінилося керівництво, відповідно, ми й самі будемо додавати. Раніше фінансування було гіршим, не вистачало інвентаря, але з часом все покращується. Гадаю, наступного року ми навіть будемо боротися за перші місця.

Що стосується тренувань, збираємося після занять три рази на тиждень у залі. У нас є своє футбольне поле, але, на жаль, воно не відповідає правилам техніки безпеки. Ми домовилися з КПІ, вони пускали нас до себе тренуватися раз на тиждень – адже нам потрібно ще грати на першість міста.

Останнім часом у нас відбувається омолодження складу. Раніше в нас було невелике затишшя, пов'язане з переходом із одинадцятирічного навчання на дванадцятирічне й навпаки, приходило мало студентів, і грали, переважно, старшокурсники. Зараз, коли все стабілізувалося, студентів старших курсів у команді залишилися одиниці, оскільки вони завершують навчання, тож ставку ми робимо якраз на перші курсі.

Порівнюючи проведення Студентської ліги за ці три роки, не сказав би, що сильно змінився рівень суперників. Хіба що «міліція» сильна, яка нещодавно заявилася. А з усіма іншими можна грати. А що стосується організації, я вже казав, що потрібно змінити ставлення деяких ВНЗ на більш серйозне. А то немає жодного покарання для тих, хто не з'являється на ігри. У нас була лише одна така ситуація. Коли ми через незалежні від нас причини не змогли приїхати, але попередили організаторів та суперників та надіслали свого представника. Що стосується зростання числа учасників, на мій погляд, краще нехай буде менше команд, але в усіх них буде серйозний підхід та організація, словом, приділив би більше уваги не кількості, а якості. Наприклад, можна було б дозволити участь у Студентській лізі лише тим, хто грає у студентській першості міста Києва, це приблизно 14 команд, для них це була б додаткова зацікавленість. Краще б зробили трохи більше ігор, спільні заявки, та й карати за неявку було б кого.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер