6-й тур Студентської ліги «Динамо»

6-й тур Студентської ліги «Динамо»

На минулих вихідних на базі ДЮФШ ім. В.Лобановського відбулися матчі 6-го туру змагань.

Усі поєдинки туру вийшли динамічними та цікавими, за ними традиційно із зацікавленістю спостерігали учні динамівської ДЮФШ та активно обговорювали перипетії на полі. Глядачі побачили велику кількість забитих м'ячів та оцінили високий рівень футболу, який показували команди. Тренери гаряче вболівали за своїх підопічних, даючи установки біля поля, а футболісти, не шкодуючи сил, билися за перемогу.

Нагадаємо, що поєдинки заключного в цьому році, 7-го туру чемпіонату студентської ліги, який завершить виступи команд в осінній частині сезону, відбудеться наступної суботт, 7-го грудня. Що стосується 6-го ігрового дня, він подарував чимало цікавих результатів. Пропонуємо їх до вашої уваги.

КНЭУ – КУ ім. Б.Гринченка 2:2

КНЕУ: Коваль, Зозуля, Жердиєв, Романюк, Кукса, Ульянов, Шатанов, Сергієнко, Старіков, Момотенко, Мамайсур, Кіяшко, Дзидзигурі.

КУ ім. Б.Гринченка: Капустін, Радченко, Пернацький, Митленко, Красножон, Сичевський, Лізунов, Найда, Новіков, Авраменко.

Голи: Кукса (46, 50, з пен.) – Миколаюк (10), Камінський (25).

НПУ ім. М.Драгоманова – НУБіП  4:1

НПУ: Чорний, Лукашук, Статкевич, Мойсеєнко, Фіщенко, Рижук, Кордюк, Юрченко, Бездітний, Котенко, Концеба, Аландарьов.

НУБіП: Єльзятиєв, Беззубий, Статник, Скибенко, Боровий, Касьян, Кузьмін.

Голи: Концеба (10, 25), Кордюк (34), Статкевич (38) – Галімон (40).

НТУУ «КПІ»  КНУКіМ  2:1

НТУУ «КПІ»: Зуєв, Капустін, Чайковський, Ус, Жиденко, Кармазін, Богданов, Телестаков, Шкурченко, Ігнатенко.

КНУКіМ: Маруняк, Садовий, Денисенко, Ваколюк, Коржов, Фоменко, Шишка, Маглич, Артеменко, Буреш, Марчук.

Голи: Ус (18), Чайковський (47) – Коржов (24).

НУХТ – КДАВТ  6:0

НУХТ: Дядюнець, Потапов, Мошна, Малімон, Поліщук, Семенов, Джуджук, Кучинський.

КДАВТ: Кот, Капуш, Шивчик, Бордюг, Гук, Лисенко, Огнєвий, Кузнюк, Николаєв, Єзовий, Педоренко.

Голи: Кучинський (11, 30, 40), Потапов (25), Моршна (33), Джуджук (35).

НМУ ім. О.О. Богомольця – НУДПСУ  1:1

НМУ: Войтович, Доценко, Дрозд, Кривошея, Олексюк, Білоконський, Цапук П., Жильчук, Хомяков, Цапук В., Климов, Дубовий, Барановський, Романчук.

НУДПСУ: Хімич, Семенченко, Гаврилюк, Швидкий, Адамов, Пивовар, Яцковець, Остроушко, Федотов, Гречка, Процик, Ткаченко, Щериця, Сачок.

Голи: Пивовар (14, автогол) – Щериця (17).

Фан-Клуб  КНУТД 0:3 (технічна поразка)

Один із київських ВУЗів, які брали участь у всіх трьох розіграшах Студентської ліги ФК «Динамо», є Національний університет біоресурсів та природокористування України. У першому розіграші турніру він посів 5-е місце, та й у нинішньому чемпіонаті, за визнанням тренера, показує посередні результати. У перших турах підопічні Миколи Костенка здобули одну технічну перемогу, двічі зіграли внічию та зазнали двох поразок. Детальніше про свою команду та її досягнення розповів тренер:

Микола Костенко, старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер команди Національного університету біоресурсів та природокористування України:

- Напевно, як і в кожному ВНЗ, футбольна команда нашого університету існує з часів заснування кафедри фізичного виховання, ще в довоєнний період. Особисто я працюю з нею протягом останніх трьох років. У всіх змаганнях, де ми беремо участь, ставимо перед собою лише максимальні цілі. Але суперники дуже сильні, зрозуміло, що не завжди вдається досягати позитивного результату. Але хлопців незмінно налаштовуємо на боротьбу за перемогу в кожному матчі та чемпіонаті загалом. Окім динамівської Ліги, ми також беремо участь у першості міста Києва серед студентських команд, першості України серед аграрних ВНЗ, також є чемпіонати з мініфутболу. Матчі динамівської ліги завжди граємо із задоволенням, хлопці чекають на них із нетерпінням, цікавляться всіма новинами в Інтернеті. Тож нам усе подобається.

Порівнюючи три сезони Студентської ліги, можу, насамперед, сказати, що збільшилася кількість учасників – це плюс організаторам, адже зростає популярність змагань, командам подобається у ньому брати участь. Також, безперечно, підвищився рівень суперників – майже немає ігор, де можна заздалегідь передбачити переможця, словом, рівень гри став вищим. Стосовно організації також жодних питань немає, нас про все вчасно попереджають, інформують. На мій погляд, єдине, до чого можуть бути питання, – це суддівство. Напевно, це проблема будь-яких змагань. Ми, звичайно, не маємо права пред'являти претензії, але іноді рішення арбітрів не зовсім послідовні, зокрема, не однакове покарання для футболістів різних команд за мат. Звичайно, ми в команді боремося проти нецензурних висловлювань, я, як тренер, намагаюся це припиняти, підвищуючи культуру футболу. Але покарання за нестриманість має бути однаковим для всіх. Втім це дрібні деталі, а загалом усе добре, йдемо в потрібному напрямку.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер