5-й тренувальний день на австрійському зборі

5-й тренувальний день на австрійському зборі

Збірники та Дуду працювали в тренажерному залі та пробіглися лісом разом із Віталієм Кулибою та Сергієм Ребровим, а також отримали додаткове навантаження на тенісних кортах.

Фотофініш та диво-гол Сильви


У цей же час основна група під кодовою назвою «А» вирушила на повноцінне тренування. Цього разу розминкою та пробіжками футболістів керував Олексій Михайличенко. Крім того, саме в середу ввечері 14 польових гравців та три воротарі здавали 30-метрівку з фотофінішем, де, стартуючи з місця, кожен мав продемонструвати свій максимум швидкості. По дорозі ці показники фіксували чотири датчика. Перший тест хлопці здавали на початку тренування, а другий після його завершення.

Ще одним компонентом вечірнього заняття були удари по воротах. Головним кривдником воротарів та водночас найвлучнішим футболістом у складі «Динамо» в середу виявився Сергій Сидорчук, реалізувавши три постріли з трьох.

У двосторонці на півполя, що відбулася після ударів, уже показували клас латиноамериканці. Спочатку мініатюрний Бертольйо забив кілька ефектних м'ячів, але окрасою поєдинку став фантастичний гол Данило Сильви. Немов у пляжному футболі, бразилець прийняв м'яча на своїй половині поля, підкинув його трохи вгору та в дотик завдав чарівного удару в праву дев'ятку воріт Шовковського. Цей гол заслужено заслужив не лише на оплески гравців обох команд, але й на компліменти від тренерського штабу. Скромний бразилець, посміхнувшись та кивнувши головою, одразу ж поринув у робочий процес.

Робота в групах «А» та «Б»

Відповідно до розкладу четверга, всі футболісти «Динамо» знову були розділені на дві групи «А» та «Б».

У футболістів, які працюють на зборі із самого початку, нарешті, з'явився шанс виспатися – до 9 ранку. О 9:30 Олег Блохін уже чекав на хлопців у холі готелю, адже замість тренування відбулися легка пробіжка, розминка та гра в «ручний м'яч», що дуже нагадує гандбол.

На невеликому полі поруч із готелем 13 польових гравців, Сергій Ребров та двоє голкіперів (Михайло Михайлов повіз Георгія Бущана на тренувальне поле для повноцінної роботи, а Марко Рубен отримував навантаження на пробіжці) розділилися на «зелених» та «білих». Кожній команді давалося не більше 20 секунд на атаку. Футболіст міг тримати м'яча в руках не більше трьох секунд, а зараховувалися лише м'ячі, закинуті однією рукою. Якщо ж сфера під час атаки команди падала на землю, то м'яч переходив до суперника. Воротарем виступав гравець, який перебуває ближче за інших до своїх воріт. Як ви вже напевно здогадалися, головними дійовими особами були Олександр Шовковський, якого під час гри партнери прозвали Леброном Джеймсом, та Максим Коваль, який забив найбільше голів.

Група «Б» (гравці збірної + Дуду), яка у сьогоднішньому контрольному матчі задіяна не буде, із самого ранку вирушила на медичне обстеження та зважування, а о 10:30 розпочала роботу в тренажерному залі.

Далі за планами у хлопців була пробіжка лісовими стежками та робота з тренером із фізпідготовки.

О 17:00 у цієї групи відбудеться повноцінне тренування на полі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер