50 матчів Юрія Сьоміна

50 матчів Юрія Сьоміна

Поєдинок із принциповим суперником, донецьким «Шахтарем», відзначився відразу кількома цікавими фактами. Так, до поєдинку з «Динамо» донецький клуб не програвав із великим рахунком у 42-х поєдинках – із часу... останнього очного матчу команд у Києві, який відбувся 21 листопада 2009-го року і завершився перемогою «біло-синіх» також із рахунком 3:0.

Перемога над «гірниками» дозволила «Динамо» продовжити безпрограшну серію до п’яти матчів, а домашню – до шести. В цілому голкіперам нашої команди вдається зберігати свої ворота «на замку» впродовж 315 хвилин, на стадіоні ім. Валерія Лобановського – 506. Розгромивши «Шахтар», динамівці за кількістю розгромних перемог у нинішньому чемпіонаті наздогнали «Металіст» (по п’ять).

Слідом за «Шахтарем» наша команда також забила 50-й м’яч у Прем’єр-лізі сезону 2010/2011 рр., а гол Олега Гусєва дозволив обійти донецький клуб за кількістю забитих м’ячів у сезоні (51 проти 50-ти). Також матч із «гірниками» став знаменним для наставника «Динамо» Юрія Сьоміна, який проводив 50-й матч на чолі нашої команди в чемпіонатах України.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер