4-й тур Студентської ліги ФК «Динамо»: велика перемога медиків

4-й тур Студентської ліги ФК «Динамо»: велика перемога медиків

У цей прохолодний осінній день не обійшлося без непередбачених результатів, великих перемог і поразок.

До вашої уваги результати поєдинків і коментар тренера однієї з команд-учасниць:

Національна академія внутрішніх справ – Київський національний університет будівництва та архітектури – 3:0

НАВС:
Овчаренко, Мельник, Матвієнко, Колесник, Лавренюк, Добош, Сторожук, Віксич, Бондаренко, Дмитренко, Байциш, Грама, Преварський, Олійник.
КНУБА: Шульга, Морозов, Поліжай, Олійник, Бородаєнко, Артюх, Ішутко, Костюк, Лілявський, Нечепорук, Богомольний, Побережний, Корж, Пасіхов.
Голи: Олійник (24, 35), Добош (28).

Київський національний університет технологій та дизайну – Київський Університет ім. Б. Грінченка – 1:2

КНУТД:
Гончаров, Стовбуха, Федоренко, Виноградов, Шевченко, Пугач, Мандровський, Лисюк, Лебединський, Кушбабка, Сухенко, Зінченко.

КУ ім. Б.Грінченка: Радченко, Перняцький, Сичевський, Новіков, Миколаюк, Моцьор, Таланов, Пухольський, Лізунов, Найда, Капуста, Камінський.

Голи: Виноградов (43) – Миколаюк (24), Камінський (41).

Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця – Національний транспортний університет – 6:0

НМУ: Войтович, Цапук В., Дрозд, Цапук П., Раковський, Олексюк, Білоконський, Кривошея, Крупка, Жильчук, Барановський, Хомяков, Доценко, Клімов.

НТУ: Рубан, Пикалюк, Філіпов, Костіна, Мокряк, Семелітко, Гавак, Якименко, Сіденко, Ковпак, Коваленко.

Голи: Білоконський (11), Жильчук (13), Олексюк (32, 34, 45), Раковський (50).
Попередження: Олексюк – Семелітко.

Київський національний університет культури і мистецтв – Національний технічний університет України «КПІ» – 0:0

КНУКіМ:
Кравченко, Ганжа, Марчук, Ваколюк, Коржов, Маглиш, Нестеренко, Шишка, Буреш, Артеменко, Маруняк, Садовий.

НТУУ «КПІ»: Зуєв, Ус, Веремійчук, Клімчук, Мороз, Пархоменко, Салтанов, Кармазін, Мазур, Капустін.

УСЗ – НУБіП – 0:3 (технічна поразка)

Фан-клуб – КНУ ім. Т. Шевченка (матч перенесено)

Тренер Національного технічного університету України «КПІ» Сергій Журавльов:

- Футбольна команда нашого інституту існує давно. 1-го вересня ми проводимо відбір, хто краще себе проявляє – запрошуємо до збірної. Грають у нас хлопці з 1-го по 6-й курси. Старші йдуть, молодь приходить. Що стосується Студентської ліги ФК «Динамо», ми беремо участь у ній із першого розіграшу. У першому сезоні посіли третє місце, у другому – четверте, тож виступаємо приблизно стабільно. Я людина і тренер з поглядами переможця, тому в усіх змаганнях, в яких бере участь наша команда, ми ставимо перед собою лише максимальні завдання, вимагаємо повної самовіддачі та найвищого результату. Це потрібно, насамперед, гравцям для їхньої подальшої долі. Хочу відзначити дуже хороший рівень турніру, і він із кожним роком зростає. У цьому сезоні взагалі суперники дуже сильні, адже заявилися всі провідні студентські команди Києва, і всі хочуть бути в числі перших. Так що, гадаю, нинішній, третій розіграш Студентської ліги буде найцікавішим.

Тренувальні дні у нас є, але на даному етапі наша команда бере участь у чотирьох змаганнях, так що ледь встигаємо скрізь грати. На щастя, 18-го листопада закінчилося перше коло студентського чемпіонату міста Києва, тож залишилося три – студентська першість міста з міні-футболу, загальний чемпіонат Києва серед усіх колективів, в якому бере участь більше ста команд, і Студентська ліга ФК «Динамо». А незабаром ще розпочнеться Кубок Києва... Хлопцям, звичайно, важкувато, адже в один день буває по дві гри, а одного разу було навіть три. На жаль, не обходиться без травм. Зараз троє наших провідних гравців, яких знає все студентське середовище, в лазареті, відновлюються, ми їх навіть не заявляли на перше коло змагань.

Головне, що всі хлопці – фанати своєї справи, ми навіть під час літніх канікул брали участь у змаганнях, присвячених ЧЄ-2012, які проходили біля арки Дружби народів. До речі, ми перемогли в усіх трьох турнірах, отримали багато призів, подарунків. Так що хлопці – великі ентузіасти, я люблю таких людей, які віддані своїй справі.

У КПІ я працюю вже 30 років, за цей час наша команда ставала чемпіоном України серед студентів, її вихованці є чемпіонами світу серед студентських колективів у складі збірної України. Але буває по-різному. Зараз багато ВНЗ пішли іншим шляхом – беруть до себе студентів із команд-майстрів цілими групами. Наприклад, університет ім. Грінченка, НУХТ, Податкова Академія. Коли у нас був спортивний факультет, ми також могли собі це дозволити, а зараз – складніше.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер