4-й тур ЛПМ для орендованих динамівців

4-й тур ЛПМ для орендованих динамівців

Першу перемогу в нинішньому сезоні здобув одеський «Чорноморець». На своєму полі моряки розгромили донецький «Олімпік» 3:0. Вагомий внесок у такий важливий для команди Олександра Бабича результат зробили Владислав Калитвинцев (на фото крайній праворуч) та Олександр Андрієвський. Обидва провели на полі всю гру. На рахунку Калитвинцева результативна передача.

Одне очко з Дніпра спромоглася вивезти «Ворскла». Гра з однойменним клубом завершилася 1:1, єдиний м'яч у складі полтавчан на рахунку орендованого у «Динамо» Дмитра Хльобаса. Відзначимо, це 3-й гол Хльобаса в 4-х матчах ЛПМ нинішнього сезону. У списку найкращих бомбардирів нападник на другому місці, слідом за динамівцем Жуніором Мораесом.

Не настільки вдало склався матч для «Олександрії». На своєму полі нещодавній учасник Ліги Європи поступився «Зорі» 0:1. Весь матч провів Андрій Цуріков, записавши до пасиву жовту картку. Корисним виявився вихід на поле на 72-й хвилині Романа Яремчука. Через 13-ть хвилин 20-річний форвард заробив пенальті, який не зміг реалізувати Андрій Запорожан.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер