30-та перемога Валерія Газзаєва

30-та перемога Валерія Газзаєва

Перемога над «Арсеналом» (3:2) у столичному дербі, яке відбулося в рамках 11-го туру Прем’єр-ліги, стала для «Динамо» вже четвертою поспіль, завдяки якій наша команда впритул тримається за лідером, донецьким «Шахтарем», маючи відставання у два очки. Ця перемога стала вже 30-ю під керівництвом російського фахівця Валерія Газзаєва в національній першості. А гол Андрія Ярмоленка, завдяки якому рахунок став 3:1, став 80-м, проведеним динамівцями в цих матчах.

«Арсенал» поки що так і не має у своєму активі перемог над «Динамо», а в останніх п’яти матчах неодмінно зазнавав поразок. Загалом же у 31 поєдинку наша команда здобула 26 перемог, і лише п’ять матчів завершилися внічию (різниця м’ячів – 71:16). Утім, у вчорашній грі «канонірам» вдалося перервати домашню серію киян без пропущених м’ячів, яка протрималася 396 хвилин. Також варто відзначити, що «біло-блакитні» не програють у домашніх стінах уже в 33 матчах.

Артем Мілевський, який подвоїв перевагу «біло-блакитних» у вчорашньому матчі, став автором 70-го гола «Динамо» в матчах з «Арсеналом». А згаданий влучний удар Ярмоленка став 200-м голом сезону 2010/2011.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер