1-а ліга. 5-й тур. «Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 0:0

1-а ліга. 5-й тур. «Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 0:0

Для того, щоб звідти виїхати з очками, підопічним Олександра Хацкевича було потрібно налаштувати свій приціл, а точніше – результативність, адже за 360 ігрових хвилин, які передували цьому матчу, вони змогли забити один єдиний гол (у минулому турі МФК «Миколаїв), та й той за рахунок індивідуальної майстерності капітана команди Олександра Алієва. Передумови з того, що таке завдання поставлене, можна було зрозуміти зі стартового складу «біло-синіх», в якому знайшлося місце відразу двом форвардам Роману Яремчуку та Дмитру Хльобасу. Останній замінив Карпа, а в обороні в порівнянні з попереднім матчем замість Івана Трубочкіна зі стартових хвилин у гру вступив Бадрі Акубардія.

Аспекти гри

Гра розпочалася з небезпечного моменту біля воріт господарів уже на 2-й хвилині зустрічі. Савченко прорвався правим флангом та м'яко подав до штрафного майданчика. Хльобас, який опинився на ближній стійці, до м'яча не дотягнувся, а Яремчук, падаючи, лише ледь зачепив сферу. Боротьба за ініціативу тривала аж до 15-ї хвилині, на якій півзахисник охтирців Башлай із хорошої позиції в падінні пробив вище воріт.

Після цього територіальна перевага перейшла до «Нафтовика». Особливо активним у них був правий фланг, де у «Динамо», відповідно зліва, грали Мякушко та Чорноморець.

На 30-й хвилині неузгодженість Алієва та Чорноморця біля воріт Тимофеєва призвела до того, що Прокопченко, підхопивши «круглого», пройшов уздовж лінії штрафного майданчика, обманним рухом поклав на газон одразу трьох гравців «біло-синіх», але схибив у вирішальній стадії, пробивши в метрі від стійки.

Наприкінці тайму одразу двоє гравців «Динамо» отримали від арбітра зустрічі Міланіча попередження. Яремчук за симуляцію в атаці, а Цибульник за небезпечний підкат.

Завершився тайм, як і розпочався, – небезпечним моментом у володіннях Вокальчука, але Цибульник, отримавши м'яча від Алієва, пробив вище воріт.

Друга половина гри пройшла в обопільних атаках. У господарів хороші моменти не використав Прокопченко, а у киян фірмовий удар Алієва зі штрафного з труднощами відбив Вокальчук, а Рижук із двох метрів точно пробив у руки воротарю.

У заключні 20 хвилин ігрова перевага повністю перейшла до «Нафтовика». Команда господарів на тривалі відрізки «зачиняла» гостей на їхній території, але забити так і не спромоглася.

У підсумку, третя нічия без голів для «Динамо-2» у цьому сезоні, яка принесла відповідно і третє очко. Для того, щоб мати більше, потрібно як мінімум забивати...

Ключовий момент

На 65-й хвилині феноменальний шанс забити втратив Рижук! Алієв, розігравши з партнером кутовий на правому фланзі, віддав лівіше на вільного Савченка. Олексій прострілив до штрафного майданчика. Обігнувши по дузі всіх оборонців господарів, м'яч потрапив точно в ноги Рижуку, але той із двох метрів пробив точно воротарю в руки.

Топ-персона

Найпомітнішим гравцем, що вирізнявся у складі двох команд, був досвідчений Олександр Алієв, який неодноразово намагався вивести своїх молодих партнерів на завершальний удар.

Фавбет-ліга 1. 5-й тур

11.07.2013. м.Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

«Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 0:0

«Нафтовик-Укрнафта»:
Вокальчук, Войцеховський (Кременчуцький, 67), Васильєв, Єрмак, Антонюк, Павелько, Башлай, Зайчук (к), Світличний (Саванчук, 83), Прокопченко (Левига, 72), Радіонов (Яровенко, 69) .

«Динамо-2»: Тимофеєв, Рижук, Акубардія, Ягодінскіс, Чорноморець, Цибульник (Карп, 90), Савченко (Суарес, 80), Мякушко (Сухомлинов, 80), Алієв (к), Хльобас, Яремчук (Мединський, 60) .

Попередження: Єрмак (57), Башлай (90), Антонюк (90+3) – Яремчук (37), Цибульник (42), Акубардія (59).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер