1-а ліга. 12-й тур. «Олімпік» – «Динамо-2». Прев'ю

1-а ліга. 12-й тур. «Олімпік» – «Динамо-2». Прев'ю

Матч відбудеться на клубному стадіоні з однойменною назвою й розпочнеться о 15:00.

«Динамо-2»: от ці ж «стандарти»...

Друга команда «Динамо» продовжує перебувати в очікуванні першої перемоги в нинішньому сезоні. У минулому турі, приймаючи ФК «Полтава», підопічні Олександра Хацкевича відкрили рахунок у матчі завдяки реалізованому Алієвим пенальті, але після перерви трохи підсіли, чим і скористалися більш досвідчені футболісти суперника, забивши два м'ячі та довівши гру до вольової перемоги. Ця поразка стала для «біло-синіх» уже четвертою в сезоні, причому всі були з мінімальним рахунком – 0:1 (виїзні матчі з «Зіркою» та «Титаном») та 1:2 (домашні матчі з «Миколаєвом» та «Полтавою»).

Після поєдинку з «Полтавою» старший тренер «Динамо-2» Олександр Хацкевич пояснив головну, на його погляд, причину поразки: «У фізіологічному плані ми поки програємо суперникам. Якщо внизу ми виглядаємо доволі впевнено, то стандартні положення є для нас головним болем – на «другому поверсі» нас переграють саме в силовій боротьбі», –зазначив Олександр Миколайович.

Що стосується кадрової ситуації, то до загальної групи приєднався Віталій Каверін. Проблеми півзахисника вже позаду, й він готовий допомогти «біло-синім» у майбутніх зустрічах. Те ж саме стосується й Дмитра Коркішка, який через незначне ушкодження пропускав попередній матч.

Із втрат одна стосується захисної лінії. Отримавши четверте попередження в сезоні в матчі з «Полтавою», в майбутньому поєдинку через дискваліфікацію не візьме участі Олександр Чорноморець, і тренерському штабу доведеться поламати голову, ким же замінити основного лівого захисника. Також не зіграє й Віталій Гемега, який, як і раніше, лікується

«Олімпік»: із атакою все гаразд

За два роки виступів у 1-й лізі донецький «Олімпік» зірок із неба не хапав, посідаючи місце в нижній частині турнірної таблиці (12-е в сезоні 2011/2012, 11-е – в сезоні 2012/2013). Мабуть, подібне становище справ не влаштовувало керівництво клубу в особі граючого президента Владислава Гельзіна (три матчі та один гол у нинішньому сезоні) – після завершення минулого сезону він призначив на посаду головного тренера 34-річного Романа Санжара, який до цього очолював команду із приставкою «в.о.». Зазначимо, що Санжар виступав та був капітаном «Олімпіка» з 2004 року, а на тренерську роботу перейшов наприкінці 2012-го року.

Команда під керівництвом молодого фахівця розпочала чемпіонат не дуже добре, здобувши лише одну перемогу в трьох турах, але після цього «олімпійців» буквально прорвало, й ось уже вісім турів «синьо-білі» не знають гіркоти поразок, завдяки чому посідають високе третє місце в турнірній таблиці, відстаючи лише на одне очко від двох лідерів – «Олександрії» та алчевської «Сталі».

На даний момент «Олімпік» є найрезультативнішою командою 1-ї ліги (22 забитих м'ячі), а найкращим бомбардиром «олімпійців» є Кирило Дорошенко – на його рахунку п'ять забитих м'ячів, причому всі з пенальті!

У минулому турі підопічні Романа Санжара зіграли внічию на виїзді з «Нафтовиком-Укрнафтою» (2:2), двічі впродовж матчу поступаючись у рахунку. «Гра була цікавою, наполегливою з обох сторін, і загалом рівною за кількістю моментів. Я в минулому році на цьому стадіоні грав в якості футболіста – тоді ми програли 0:3. Безумовно, мені дуже хотілося взяти реванш вже в ролі головного тренера, але, на жаль, не вдалося», – зазначив після гри головний тренер «Олімпіка».

Обличчям до обличчя

«Олімпік» є незручним суперником для «Динамо-2». Між собою команди провели чотири матчі. Перемогою «Динамо-2» завершився лише один поєдинок, який став дебютним в очному протистоянні, в наступних же трьох сильнішими були «олімпійці».

Остання зустріч

Чемпіонат 1-ї ліги 2012/13. 19-й тур

9 листопада 2012 р. Донецьк, стадіон «Олімпік». 400 глядачів

«Олімпік» – «Динамо-2» – 1:0 (0:0)

«Олімпік»: Махарадзе, Іванов, Драченко, Гришко, Огіря, Дорошенко, Шериф (Лебідь, 46; Головченко, 90), Санжар (Ковалевський, 58), Волков, Гельзін (Левига, 63), Грибанов.

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров, Козлов, Рижук, Сухомлинов, Суарес, Фаворов (Лухтанов, 78), Гемега, Ісраїлов (Єрмаченко, 88), Шевчук (Хобленко, 46), Мединський (Боровик, 82).

Гол: Гельзін (61, пен).

Попереджений: Хобленко (77).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер