1-й день 2-го збору в Іспанії. Знову разом у роботі

1-й день 2-го збору в Іспанії. Знову разом у роботі

Яскраве сонце, на градуснику 19 градусів вище нуля, легкий вітерець погода, що панує на Середземноморському узбережжі, не могла не радувати око. Трохи менше години в дорозі від Малаги, де приземлився літак із «біло-синіми» на борту, до знайомої Марбельї і ось уже динамівці заселяються до тих ж номерів, які залишили три дні тому.

Возз'єднання

Футбольну делегацію з
Києва буквально на порозі зустрічав головний тренер команди Олег Блохін, який скористався можливістю й поцікавився останніми новинами. Так само залишились на місці проведення двох зборів і кілька футболістів-легіонерів зокрема, хорвати Огнєн Вукоєвич та Ніко Кранчар, нігерієць Тайє Тайво, аргентинець Марко Рубен, португалець Мігель Велозу, бразилець Данило Сильва та швейцарець Адмір Мехмеді.

Перше тренування

Отримавши трохи часу для відпочинку, за кілька годин на футболістів чекало перше тренування в рамках другого підготовчого збору.

Приїхавши до футбольного тренувального центру, увага динамівців була прикута до сусіднього поля, де контрольний матч проводив дніпропетровський «Дніпро» проти «Відеотона» з Угорщини. Підопічні Хуанде Рамоса під пильним наглядом присутнього на матчі головного тренера збірної України Михайла Фоменка здобули мінімальну перемогу
1:0 (гол на рахунку Ніколи Калінича).

Незважаючи на важку дорогу, тренерський штаб «Динамо» запропонував своїм підопічним повноцінне півторагодинне тренування. Виконавши низку вправ на розтяжку, щоб привести м'язи в тонус та добре розім'ятися, футболісти перейшли до ігрових вправ.

Спочатку, розділившись на чотири групи, хлопці вдосталь пограли у квадратах, після чого провели дві двохсторонки на половину поля
як на великі ворота з голкіпером, який захищав їх, так і на маленькі.

Бойко приймав вітання!

Як і раніше, окремо від партнерів займається Олександр Шовковський. Досвідченому голкіперу «Динамо» у зв'язку з розтягненням волокон литкового м'яза доведеться пропустити ще три-чотири дні. А ось його колега за амплуа сьогодні приймав вітання
Денису Бойко 29 січня виповнилося 25 років. Тренерський штаб та партнери по команді привітали воротаря в роздягальні перед тренуванням, а ось про подарунок сам винуватець свята скромно вирішив промовчати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер