1-ша ліга, 1-й тур. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 0:0

1-ша ліга, 1-й тур. МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 0:0

Але що згадувати про сумне на старті нового сезону! Миколаївці та кияни сповнені сил та надій повернути втрачені позиції у верхній частині турнірної таблиці, поклавши початок майбутніх успіхів уже в першому турі, в очній зустрічі.

Ігрові аспекти

Миколаївці за два місяці літнього міжсезоння практично повністю оновили склад. До місця припали й представники «Динамо» – Роман Адаменко, Олександр Стеценко та Ярослав Прокипчук. Усі троє вийшли на поле у стартовому складі проти своєї колишньої команди.

Спекотна погода в Миколаєві не могла не вплинути на дії обох команд. На самому початку зустрічі, на 7-й хвилині, ледь не відкрив рахунок Дмитро Хльобас. Удар у нападника з лінії воротарського майданчика не вдався й м'яч став легкою здобиччю Антоненка. Невисокі швидкості в першому таймі, спокійна гра на зустрічних курсах. Лише швидке наближення перерви підбадьорило гравців на атакуючі дії. Знову небезпечним був Хльобас – двічі його удари, після передач Гемеги та Савченка, були повз ворота.

Середній вік обох команди зараз один із найнижчих у першій лізі, що не могло не позначитися на змісті та видовищності гри. У другому таймі господарі вирішили не ризикувати, граючи строго від воріт та сподіваючись зловити суперника на контратаці. Динамівцям нічого не залишалося, як перевести гру на чужу половину поля, закидаючи дальніми передачами м'яча до штрафного майданчика, або використовуючи комбінації із середнім та коротким пасом. Часом підопічним Олександра Хацкевича вдавалося створювати моменти, от лишень реально гольовими їх назвати можна з великою натяжкою.

Наприкінці зустрічі, незважаючи на вечірній час, арбітр зробив паузу, щоб футболісти змогли попити води та перевести подих. Зупинка гри явно пішла на користь обом командам. Попов із гострого кута з-за меж штрафного майданчика наважився на удар – Волинець обрав правильну позицію та забрав м'яча.

В останні хвилини зустрічі до взяття воріт були близькими гравці обох команд. Але рахунок відкрити так і не вдалося. Нічия – логічний підсумок стартової зустрічі чемпіонату.

Топ-персона

За рівної гри на невисоких швидкостях складно відзначити одного гравця. У першому таймі активністю виокремлювався Хльобас.

Після перерви продовжити в розпочатому темпі гру Дмитру не вистачило сил.

Ключовий момент

Незважаючи на втому, гравці пожвавилися в останні хвилини матчу. Кожен із суперників створив вигідний момент для взяття воріт, але безрезультатно. Якби хтось був трохи вдалішим, влучний удар міг принести перемогу одній із команд.

Сезон 2014/15. Перша ліга, 1-й тур

26.07.2014. м. Миколаїв, Міський стадіон

МФК «Миколаїв» – «Динамо-2» – 0:0

МФК «Миколаїв»: Антоненко, Адаменко, Луценко (к), Загинайлов, Піднебенний, Купрій (Рогозинський, 76), Прокипчук (Попов, 61), Сомов (Берко, 67), Стеценко, Музика, Остапенко.

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець, Лухтанов, Братков (к), Трубочкін, Гемега (Полярус, 90), Ісраїлов, Мякушко, Савченко (Морозенко, 77), Хльобас, Хобленко.

Попереджені: Берко (83) – Савченко (23), Морозенко (81), Мякушко (86).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер