17 футболістів першої команди «Динамо» викликані у свої національні збірні

17 футболістів першої команди «Динамо» викликані у свої національні збірні

Київське «Динамо» традиційно відрядило величезну кількість гравців до лав національних збірних.

Як завжди, значну частину з них склали гравці першої команди біло-синіх.

Так, голкіпер Денис Бойко, захисник Микита Бурда, півзахисники Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Віталій Буяльський, а також нападник Артем Бєсєдін викликані Андрієм Шевченком до лав національної збірної України. Утім, Буяльський продовжує відновлюватися від пошкодження литкового м'яза, і тому не зіграє проти Італії та Чехії. Так само і Артем Бєсєдін, який відчуває наслідки попередньої травми.

Захисники Денис Попов і Віталій Миколенко, хавбеки Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та форвард Назарій Русин викликані до збірної України U-21 Олександра Головка. Русин має проблеми зі спиною, тому його участь у матчах проти Шотландії та Нідерландів під питанням. 

До збірної України U-19 виклик отримав 18-річний форвард Владислав Супряга, який у нинішньому сезоні провів за першу команду «Динамо» 4 гри.

Також до лав своїх національних команд вирушили захисники Йосип Піварич (Хорватія), Тамаш Кадар (Угорщина), Томаш Кендзьора (Польща) та хавбек Беньямін Вербич (Словенія). Але рішення щодо участі 7 номера «Динамо» в матчах проти Норвегії та Кіпру прийматимуть словенські лікарі – Беньямін продовжує відновлюватися від травми.

Також до молодіжної збірної Данії виклик отримав атакувальний півзахисник Міккель Дуелунд, який нещодавно забив переможний гол у ворота «Арсенала» в чемпіонаті України.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер