15-й «динамівський» дубль Шевченка

15-й «динамівський» дубль Шевченка

Розгромивши столичну «Оболонь» у рамках 25-го туру, «Динамо» здобуло п'яту перемогу з великим рахунком у нинішньому чемпіонаті. До цього всі великі перемоги динамівці здобували в рідних стінах, вперше поставивши суперника на коліна на його ж стадіоні.

У минулому турі «Динамо» здобуло без малого 420-ту перемогу в рамках національної першості. Враховуючи, що загалом «біло-сині» провели в чемпіонаті України 558 матчів, досягнення (переможних матчів – 75% від загальної кількості) справді вражає.

Для Андрія Шевченка, який забив два м'ячі у ворота «пивоварів», нинішній дубль став уже 15-м у футболці «Динамо». Тим самим Андрій наздогнав за цим показником нападника «Динамо» 90-х Віктора Леоненка, поступаючись лише своєму багаторічному партнеру по атаці Сергію Реброву (18). Примітно, що останній свій дубль Шевченко оформив майже 11 років тому, відзначившись двома м'ячами у воротах іншої столичної команди – ЦСКА.

Схоже, нову для себе роль асистента опановує півзахисник Роман Єременко. З початку року Роман перейшов із захисту до середньої лінії, відповідно, з'явилося більше можливостей для участі в голевих комбінаціях. Як результат – у третьому поспіль матчі («Зоря», «Арсенал», «Оболонь») Єременко віддає по дві голеві передачі на партнерів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер