12-й день 2-го збору в Іспанії

12-й день 2-го збору в Іспанії

Із самого ранку здійнявся шквальний вітер, який після приїзду до тренувального центру, склалося враження, лише посилився, хвилюючи верхівки пальм, які щедро розсаджені по всьому периметру. У зв'язку з погодними умовами «Динамо» навіть довелося змінити тренувальне поле на більш сонячне та менш вітряне.

Примітно, що сусідом «біло-синіх» були футболісти кутаїського «Торпедо», суперники нашої команди в матчі за третє місце на Marbella Cup 2013. У перерві між власними вправами грузини захоплено поглядали через сітку за тим, чим займаються динамівці, – чи то задля задоволення власного інтересу, чи то з прицілом на завтрашній поєдинок, щоб визначити, як протистояти динамівцям.

Особливе пожвавлення серед наших хлопців викликала гра, яку називають у народі «Вибивала». Одна група футболістів мала пробігти через усе поле, а інша, озброївшись трьома м'ячами, повинна була вибити якомога більше людей. Незважаючи на те, що відбувалося це все під кінець тренування, втоми як не бувало – у гравців, які намагалися уникнути влучання в них м'яча, немов з’являлося друге дихання!

Після повернення до готелю на динамівців чекала ще одне звістка. Передбачене в розкладі вечірнє тренування було вирішено замінити на теоретичне заняття.

Також відзначимо, що у зв'язку з незадовільним станом газону на Муніципальному стадіоні, організатори турніру Marbella Cup 2013 прийняли рішення змінити місце проведення завтрашніх матчів.

Так, три поєдинки, включаючи фінал, відбудуться на стадіоні в Сан-Педро, а матч між «Динамо» (Київ) та «Торпедо» (Кутаїсі) відбудеться на одному з полів Marbella Football Center. Час початку гри залишився незмінним – о 17:00 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер