11-річні динамівці стали переможцями турніру «Перша столиця» в Харкові

11-річні динамівці стали переможцями турніру «Перша столиця» в Харкові

На ньому була представлена динамівська підготовча група «Динамік» (футболісти 2007-го року народження) під керівництвом Валерія Радченка.

У змаганнях брали участь 12 команд із Києва, Харкова, Бердянська та інших міст України. Вони були поділені на три групи по чотири в кожній. До півфіналу виходили команди, що посіли перші місця у своїх квартетах та одна найкраща друга команда.

Динамівці потрапили у групу разом із харківським «Металістом», збірною Бердянська та київською ДЮСШ-26 (колишня «Зірка»). Формат турніру 11 на 11, грали команди два тайма по 30 хвилин на стандартному полі.

Підопічні Валерія Радченка впевнено розпочали турнір, обігравши господарів – «Металіст» - з рахунком 4:0, потім із трохи скромнішим результатом вони святкували перемогу над Бердянськом – 3:1. А ось «Зірці» поступилися 0:2, але цього вистачило нашій команді, щоб стати найкращою з тих, хто посів другі місця.

У півфіналі динамівці зустрілися з харківським «Арсеналом» і також не залишили йому шансів, перемігши 4:0. А у фіналі наші хлопці виявилися сильнішими за київську ДЮСШ-15 - 1:0.

- У нас багато чого виходило, - поділився враженнями наставник команди «Динамік» Валерій Радченко. – Чудово зіграли перший матч із «Металістом». У «Бердянська» теж непогана команда. Із «Зіркою» на початку матчу ми свої моменти не реалізували, а вони піймали нас на контратаці спочатку в пешому таймі, а потім після перерви. У вирішальних поєдинках легко та без питань перемогли харківський «Арсенал», із яким була хороша гра. Та і з ДЮСШ-15 теж цікава зустріч.

Відзначимо, що організатори визначали найкращих футболістів у різних номінаціях. Приз найкращому гравцю турніра отримав нападник «Динаміка» Єгор Калініченко.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер