100 матчів Тараса Михалика

100 матчів Тараса Михалика

Матч 29-го туру Епіцентр-Чемпіонату України проти донецького «Шахтаря» приніс як футболістам, так і вболівальникам «Динамо» лише негативні емоції. Програвши «гірникам» із рахунком 0:1, динамівці дозволили опоненту достроково стати чемпіоном України.

На цьому матчі було встановлено рекорд відвідуваності для нинішнього чемпіонату України. Незважаючи на те, що поєдинок проходив у робочий день, на трибунах стадіону «Донбас Арена» зібралося 52 518 глядачів. Попередній найкращий показник також було встановлено на матчі за участю «Шахтаря» – за протистоянням «гірників» із столичною «Оболонню» в рамках 8-го туру спостерігали 42 800 чоловік.

Попередній поєдинок став знаковим для захисника «Динамо» Тараса Михалика, оскільки став для нього сотим в елітному дивізіоні чемпіонату України. 82 матчі Михалик провів у футболці «Динамо» (забив шість м’ячів) і 18 – у складі ужгородського «Закарпаття» (три м’ячі).

Вже втретє у нинішньому чемпіонаті суперники не забивають із пенальті воротарю «Динамо» Олександру Шовковському. Двічі таким чином «постраждав» донецький «Шахтар» (Фернандіньо в 14-му турі і Жадсон у 29-му), одного разу – маріупольський «Ільічевец» (Кривошеєнко в 4-му турі). Загалом же за кар’єру Шовковський вигравав вісім 11-метрових дуелей у національній першості.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер