VBET Ліга. «Динамо» – «Ворскла» – 3:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Ворскла» – 3:1. Звіт про матч

У рамках перенесеного матчу 4-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги київське «Динамо» приймало на власному клубному стадіоні імені Валерія Лобановського полтавську «Ворсклу». Цей поєдинок було перенесено з кінця серпня, аби «біло-сині» могли повноцінно підготуватися до протистояння із «Зальцбургом» у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Із перших хвилин гості продемонстрували, що не збираються виключно грати на відбій у столиці, й вирішили показати зуби. Зокрема, у дебюті зустрічі Кане завершував головою подачу Крупського з правого флангу, однак пробив поруч зі стійкою. Полтавчани продовжували тиснути, змушуючи «біло-синіх» помилятися, і невдовзі мали ще одну нагоду відкрити рахунок, коли Хрипчук зреагував на відскок у центрі штрафного динамівського майданчика, але Біловар встигнув заблокувати удар із убивчої позиції, і від захисника «біло-синіх» м’яч полетів на кутовий.

Поступово динамівці перебрали ініціативу до своїх ніг, і моменти почали виникати біля воріт суперника. Спочатку Брагару, змістившись із правого флангу до центру, пробив поруч із дальньою стійкою, а згодом голкіпер полтавчан із труднощами парирував удар Шапаренка з дальньої відстані.

Динамівці усе ближче підступалися до володінь суперника, і нарешті відкрили рахунок на 33-й хвилині. Дебютний м’яч у складі «Динамо» забив колумбієць Себальйос – захисник відгукнувся на подачу з кутового й головою переправив м’яча до сітки.

Другий гол не змусив на себе довго чекати. Партнери чудовою передачею вивели до воріт Шапаренка, удар Миколи було заблоковано, але м’яч відскочив на правий кут штрафного майданчика, де зручно ліг на ногу Караваєву, і Олександр поцілив по порожніх воротах – 2:0.

Останні хвилини гості провели в атаках у надії скоротити відставання в рахунку ще до перерви, однак до справжньої загрози справа не дійшла. Із поновленням же гри «біло-сині» з новими силами пішли в атаку й цілком могли розраховувати на ще один гол, але Рубчинський не зміг пробити Ісенка після зручного пасу від Шапаренка, а Бражко пробив у руки голкіперу, замикаючи подачу з кутового.

Також міг забивати Кабаєв, але здалеку пробив над воротами, а з пострілом Брагару впорався воротар, перевівши на кутовий м’яча після спроби динамівського вінгера закинути йому за комірець. Хотів записати своє ім’я на табло Вівчаренко, але, замикаючи простріл із правого флангу, пробив у руки Ісенку, а постріл Піхальонка здалеку голкіпер парирував на кутовий.

Але гостям вдалося повернути інтригу до матчу. На 81-й хвилині Нестеренко виконав подачу з правого флангу, й динамівські захисники не змогли завадити Ієде пробити точно головою в кут – 2:1. На останніх хвилинах основного часу змусив похвилюватися динамівських уболівальників Ндукве, але із зони перед штрафним майданчиком пробив повз стійку.

Нарешті, всі питання про переможця динамівцям вдалося зняти вже в компенсований час. На 90+1-й хвилині Ісенко зіграв на перехопленні за межами штрафного майданчика, але при цьому відпустив м’яча, й Піхальонок ювелірним за точністю ударом метрів із 35-ти спрямував кулю під поперечину – 3:1.

У підсумку, «Динамо» продовжує свою переможну серію зі старту сезону й виходять на перше місце в турнірній таблиці. Наступний матч «біло-сині» проведуть уже в суботу, 21 вересня, коли так само вдома прийматимуть львівський «Рух».

VBET Ліга. Перенесений матч 4-го туру

«Динамо» – «Ворскла» – 3:1

18.09.2024. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, 1 800 глядачів.

«Динамо»: 1. Бущан, 20. Караваєв, 40. Біловар, 28. Себальйос (32. Михавко, 67), 44. Дубінчак, 6. Бражко (18. Андрієвський, 59), 15. Рубчинський (76. Піхальонок, 68), 10. Шапаренко (29. Буяльський, 81), 45. Брагару (2. Вівчаренко, 69), 22. Кабаєв (7. Ярмоленко, 75), 39. Герреро (11. Ванат, 75).

«Ворскла»: 7. Ісенко, 27. Крупський, 25. Гучек (38. Челядін, 27), 5. Чорноморець, 4. Пердута, 40. Черниш (80. Ндукве, 46), 44. Хрипчук (43. Островський, 89), 15. Кулаковський (17. Ізотов, 74), 11. Кане (33. Мякушко, 46), 30. Нестеренко (26. Прус, 85), 22. Ковталюк (77. Ієде, 46).

Голи: Себальйос (33), Караваєв (35), Піхальонок (90+1) – Ієде (81).

Попереджені: Бражко (57), Себальйос (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер