Мірча Луческу: «Після матчу похвалив хлопців»

Мірча Луческу: «Після матчу похвалив хлопців»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу над «Колосом» (7:0) та підсумки жеребкування Ліги чемпіонів.

- 11 років «Динамо» не могло досягти такої переваги після першого тайму, як сьогодні. Чи має значення, з яким рахунком сьогодні здобута перемога?

- Я не звертаю уваги на рекорди. Це прикро для суперника, тому мені подібні порівняння не подобаються. Мені сподобалася гра, як футболісти діяли на полі. Після матчу я похвалив їх – за те, як вони готувалися до поєдинку, слухали мене, брали на себе відповідальність на полі. Це все було в першому таймі, а в другому розслабилися, плюс ті, хто з’вився на полі з лавки запасних, не дуже вдало увійшли у гру. Але це нормально за такого рахунку. Тим паче, що суперник грав доволі жорстко.

- Що можете сказати про жеребкування Ліги чемпіонів?

- Ми не фаворити в цій групі, але будемо грати кожний матч, як фінал. Важливо, що наша команда виступає в Лізі чемпіонів, і хочеться, щоб ми грали так само добре, як у попередньому розіграші, але при цьому виключити ті помилки, які не дозволили нам набрати очок.

Також очікую, що на домашні матчі збиратиметься повний стадіон. Хлопцям потрібна підтримка вболівальників. Поки ж у нас думки про наступний матч – із «Металістом-1925» у чемпіонаті. У той же час у роздягальні я сказав хлопцям, що вони мають перепочити кілька днів і включитися у графік збірної, щоб гідно представити «Динамо» в національній команді. Чекаю від них хорошої гри та переможного повернення до клубу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер