Мірча Луческу: «Перемога приносить ентузіазм і гарний настрій»

Мірча Луческу: «Перемога приносить ентузіазм і гарний настрій»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував гру своєї команди в матчі з «Колосом» (7:0) в ефірі «Профутбол Digital».

- Насамперед як ваше здоров'я? Як ви почуваєтеся?

- Трохи втомлений, але водночас задоволений тим, як зіграла команда. Перемога приносить ентузіазм та гарний настрій.

- Ви сьогодні були біля кромки поля. Наскільки приємніше перебувати біля команди, ніж спостерігати за діями гравців зі сторони?

- Я вже брав безпосередню участь у трьох останніх тренуваннях, тому, можна сказати, звик до того, що можу керувати діями футболістів. Мені сподобалося, що я був присутній на цьому хорошому матчі. Особливо мені сподобався перший тайм, а от у другому ми розслабилися, зменшили оберти, і суперник вирівняв гру як по руху, так і за моментами.

Зрозуміло, що підсумковий результат показує нашу силу, при цьому у «Колоса» також хороша команда. Сьогодні був просто невдалий день для них. Практично все, що доводилося до завершення, удавалося реалізувати, тому супернику було сьогодні важко.

- У попередньому сезоні, коли була результативна нічия - 2:2, ви навіть вибігали на поле, оскільки була напружена гра. Сьогодні було зовсім не так...

- За цей час і «Динамо» змінилося, у нас абсолютно інша команда. Ми виросли в плані організації, виконанні обсягу роботи на полі. Конкуренція між гравцями робить цю команду сильнішою, футболісти за рахунок цього зростають індивідуально. Я вітаю їх із тим, що вони об'єдналися в прагненні досягти перемоги та стали справжньою команди.

- Яка ваша реакція на жеребкування Ліги чемпіонів?

- Дуже складна група. Але будемо готуватися до кожної окремо взятої гри й серйозно ставитися до кожного суперника. Три команди, які наразі дають результат та показують рівень гри вищий, ніж «Динамо». Ми другий рік будуємо команду, розвиваємося, зростаємо. У попередньому розіграші Ліги чемпіонів, як на мене, ми грали на рівних з усіма суперниками, але індивідуальні помилки не дозволили нам досягти позитивних результатів. Це стало наслідком різниці у класі та наявності досвіду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер