U-21. 18 -й тур. ФК «Севастополь» – «Динамо». Прев'ю

U-21. 18 -й тур. ФК «Севастополь» – «Динамо». Прев'ю

«Динамо»: помітний прогрес від матчу до матчу

За винятком неприємного фіаско від «Іллічівця», динамівські резервісти виграли п'ять останніх матчів із шести, забивши при цьому 13 голів. За останній місяць ключові футболісти «дубля», такі як Полегенько, Харатін, Чумак, Кузик, Шевчук, а також Бесєдін, який поступово перетворюється на лідера атаки, перебували в постійному ігровому тонусі, паралельно допомагаючи ще й 19-річним.

Таким чином, після 17 матчів наш «дубль» розташувався на третьому рядку в таблиці, відстаючи від лідируючого «Іллічівця» на десять пунктів та маючи гру в запасі.

Незважаючи на такі результати, Валентин Белькевич продовжує мотивувати своїх хлопців, примушуючи їх грати все краще й краще від матчу до матчу. Ось що сказав наставник киян після домашнього успіху з «Говерлою»:

«Рахунок 2:1, результатом я задоволений, грою – не дуже, особливо в другому таймі. До перерви хлопці більш-менш установку виконували, а після неї це не дуже вдавалося. Я можу говорити про гру команди, а не окремих виконавців».

На довершення сказаного відзначимо цікаву магію чисел: свій останній матч у 2013 році «дубль» проведе в перший день зими, а старт другої частини чемпіонату – в базовий, її останній день. Це значить, що на відпочинок та підготовку у хлопців та тренерського штабу буде рівно три місяці паузи.

Травмованих у «Динамо» немає, але от дискваліфікованих – достатньо. Не зіграє із «Севастополем» пара центральних захисників Валерій Болденков та Микита Бурда, а також голкіпер Олексій Шевченко.

«Севастополь»: команда для глядачів

Як і «Динамо», «Севастополь» цього року відіграв уже 17 поєдинків. Набрали ж у них підопічні Олексія Грачова 19 очок, що дорівнює дев'ятому рядку в таблиці.

Цікавими ж виглядають показники «забиті» та «пропущені», адже команда однаково багато забиває та пропускає. Маючи 41 гол в активі, в пасиві у «моряків» 40 м’ячів у власних воротах. Загалом же виходить, що в поєдинках «Севастополя» глядачі побачили 81 м'яч, що є найбільшим показником молодіжного чемпіонату.

Лише в останньому матчі з гярниками «Севастополь» (3:6) перервав свою переможну серію, що налічувала вже три поєдинки («Волинь», «Говерла», «Чорноморець»), які були виграні із загальним рахунком 14:2. Цим же успіхам передувала двохматчева, але невдала серія («Іллічівець», «Зоря»).

До слова, одним із головних бомбардирів «дубля» кримчан та всієї першості U-21 є добре відомий столичній публіці Володимир Коваль,.. вихованець нашої Академії. На його рахунку 14 голів у 14 іграх молодіжної першості. Більше лише у Владлена Юрченка з «Шахтаря». За іронією долі, в матчі з «Динамо» Коваль не зіграє – дискваліфікація.

Обличчям до обличчя:

На футбольному полі «дублі» «Динамо» та «Севастополя» сходилися тричі. По одній перемозі в кожного із суперників, а також одна нічия. Різниця м'ячів на користь наших хлопців – 4:2.

У Севастополі в липні 2010-го «біло-сині» здобули перемогу з великим рахунком – 3:0.

Останній матч:


27.07.2013 р. м. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 600 глядачів

«Динамо» – ФК «Севастополь» – 0:0

«Динамо»:
Солдатенко, Болденков, Шевчук, Харатін (к), Чумак, Цуріков, Мироненко (Вацеба, 90), Нагорний, Кузик (Мілютін, 46), Тищенко, Рубен.

«Севастополь»: Бібченко, Колесник (Туйганов, 71), Причиненко, Гевлич, Червонецький, Кухарський (Сечин, 88), Недоля (к), Кухарук (Тудаков, 74), Коваль, Танчик, Будківський.

Попередження: Нагорний (49), Цуріков (67), Рубен (72) – Причиненко (32).

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В. Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер