Приємна подія в сім'ї ЯРМОЛЕНКІВ

Приємна подія в сім'ї ЯРМОЛЕНКІВ

Нагадаємо, малюк народився 22-го травня. Хрещених батьків пара обрала не з футбольного кола, ними стали давній друг Андрія з Чернігова та хороша подруга Інни.

- У нас зараз дуже напружений календар, тому ми вирішили використати вимушену паузу, й саме в день товариського матчу збірної України з Ізраїлем, в якому я не міг узяти участі через травму, й охрестити сина, – пояснив ситуацію Андрій. – Ваня під час обряду хрещення поводився напрочуд дуже спокійно, абсолютно не плакав та не кричав, – поділився враженнями від події батько.

Погоджується з чоловіком і дружина Інна, в якої вдалося дізнатися трохи більше подробиць важливого в сім'ї Ярмоленків заходу:

- Ванюша стійко протримався всю церемонію, жодного разу навіть не сплакнув та взагалі поводився дуже спокійно. На роль хрещених батьків Андрій обрав свого друга з Чернігова, з яким він знайомий дуже давно, вони ще в школі разом навчалися. А я – свою подругу, яку знаю вже близько дев'яти років, ще з часів навчання в університеті. Тож це надійні й перевірені люди, вони розуміють, наскільки важливою є роль хрещених батьків – духовне виховання дитини. Я сама хрестила вже двох дітей, тому знаю, наскільки це велика відповідальність, і намагалася обрати людину, в якій упевнена, яка розуміє, що це за місія.

На хрещення сина ми зібралися тісним колом – із родиною та близькими друзями, але все одно вийшло близько 20 людей. Після завершення обряду всі разом пообідали, а Ванюша був головним винуватцем свята – поводився добре, по черзі з усіма спілкувався, словом, усі встигли його побавити. Добре, що встигли охрестити дитину, тому що в Андрія вже почався період із двома іграми на тиждень, і зараз знайти для цього час було б значно важче.

Ванюша кожен день радує нас чимось новим. Я, начебто, і знала, що маленькі дітки розвиваються дуже швидко, але власна дитина не перестає дивувати – щодня якісь нові звуки, гримаси. Андрій увесь свій вільний час приділяє сину, й, як на мене, вони дуже між собою схожі (посміхається).

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер