Планова підготовка до гри УПЛ із «Говерлою»

Планова підготовка до гри УПЛ із «Говерлою»

Мігель, Домагой Віда та Браун Ідейє у складах Португалії, Хорватії та Нігерії вибороли путівки до фінальної частини Кубка світу, який наступного літа відбудеться на полях Бразилії. Інший настрій в українців, які не спромоглися у стадії плей-оф переграти французів.

Як би складно не було, тепер матчі збірних позаду, й саме час переключити всю увагу на виступи за рідний клуб. Цього року київському «Динамо» залишається провести чотири зустрічі, в кожній із яких потрібно перемагати. Першу з них, у 17-му турі УПЛ проти «Говерли», призначено на найближчу неділю.

У четвер команда провела чергове тренування, в якому взяли участь у тому числі й деякі гравці, які повернулися зі збірних.

Це Максим Коваль, який уже одужав та працює на повну силу, Домагой Віда, Александар Драгович, Сергій Сидорчук, Роман Безус та Браун Ідейє. Решта «збірників» у цей час у медико-реабілітаційному центрі Кончі-Заспи проводили відновлювальні процедури.

Загалом у занятті брали участь чотири воротарі та 14 польових гравців. У п'ятницю команда проведе тренування в повному складі. З отриманої інформації тренер Олег Блохін і буде робити висновки, хто краще з гравців готовий до матчу з «Говерлою».

Травми все ще не дозволяють тренуватися в загальній групі Євгену Селіну та Денису Гармашу, які вже працюють за індивідуальною програмою.

Як ми вже повідомляли, проблеми з меніском виникли в Лукмана Аруни, йому в найближчі дні доведеться пройти консультацію у лікарів у Німеччині.

У п'ятницю та в суботу в розкладі команди Олега Блохіна планові тренування в Кончі-Заспі.

Матч 17-го туру чемпіонату України «Динамо» – «Говерла» відбудеться 24 листопада, в неділю, на НСК «Олімпійський».

Початок о 17:00.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер