Перед грою з «Динамо» «Генк» розгромлено в Остенде

Перед грою з «Динамо» «Генк» розгромлено в Остенде

Команда Маріо Беєна в гостях зустрілася з одним із аутсайдерів ліги, «Остенде». 5000 глядачів на стадіоні «Альбертпарк» стали свідками цілковитого розгрому, який вчинила місцева команда одному з лідерів чемпіонату 4:0. Долю зустрічі вирішили голи Депуатра (14-я хвилина), Мушекві (20), де Шуттера (42) та Браукарта (58, з пенальті). Додамо, що вилучень у цій грі не було  команди провели зустріч у рівних складах.

Наставник «Генка» задіяв такий підбір виконавців: Кетелеш, Нгонгка, Кулібалі, Сімайс, Чіманга, Буффель (Кру, 46), Горью, Хайленд (Кумордзі, 46), де Кеулар (Оджо, 46), Камю, Фоссен.

Зазначимо, що під час перерви Беєн, команда якого поступалася до того часу вже з рахунком 0:3, зробив потрійну заміну.

Поразка (четверта в сезоні, друга в гостях) посунула «Генк» на третю сходинку Про-ліги. Попереду - «Зюлте-Варегем» та «Стандард».

Таким чином, у команди Беєна буде на один день більше, ніж у «Динамо», для підготовки до майбутньої гри в Лізі Європи. Нагадаємо, поєдинок п'ятого туру в групі G «Генк» - «Динамо» відбудеться в четвер, 28 листопада. Початок зустрічі  о 20:00 за київським часом і о 19:00 за місцевим.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер