Міцного здоров'я, успіхів та гольового чуття, Джермейне!

Міцного здоров'я, успіхів та гольового чуття, Джермейне!

Улітку 2013 року лави «біло-синіх» поповнив атакуючий півзахисник Джермейн Ленс – футболіст національної збірної Голландії, який уже неодноразово змушував говорити про себе всю футбольну Європу.

«Для мене, в першу чергу, важлива спортивна складова такого трансферу. «Динамо» у рейтинзі вище, ніж, наприклад, ПСВ та «Аякс». У клуба класний стадіон та інфраструктура. Перехід до «Динамо» – це крок уперед у моїй спортивній кар'єрі», – заявив півзахисник в одному зі своїх останніх інтерв'ю в якості футболіста голландського ПСВ.

Дебютувавши за «Динамо» 3 липня в поєдинку із санкт-петербурзьким «Зенітом», із того часу швидкий та технічний виконавець є ключовою фігурою в тактичних побудовах «біло-синіх» та збірної Нідерландів, разом із якою пробився до фінальної частини чемпіонату світу-2014 у Бразилії.

У поточному ж сезоні на його рахунку 17 матчів та чотири голи в чемпіонаті України й п'ять поєдинків та один влучний удар у Лізі Європи.

Удвічі незабутнім для динамівської «7-ки» цей день народження стане ще й тому, що, відзначивши його на футбольному полі, Ленс забив один із голів у ворота ужгородської «Говерли»!

Загалом за такий короткий термін перебування у столиці України футболіст уже неодноразово демонстрував свої найкращі якості в іграх за «Динамо», регулярно потрапляючи до збірних турів за версією вітчизняних ЗМІ, а в серпні вболівальники офіційного сайту «Динамо» (Київ) визнали голландця найкращим виконавцем місяця! Більше того, саме фото Ленса прикрашає обкладинку п'ятого номера офіційного журналу «Динамо» в 2013 році, який побачив світ днями.

Динамівська же сім'я також вітає Джермейна з днем ​​народження та бажає міцного здоров'я, успіхів та невичерпного гольового чуття!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер